Wintercheck

bladeren in dakgoot

Wintercheck voor uw dak laten uitvoeren?

Voorkomen dat in de winter uw dak gaat lekken of andere ongemakken ontstaan die voorkomen kunnen worden?

Laat door Dakspecialist Brabant uw dak controleren door middel van onze wintercheck. Wij lopen uw dak na op een aantal punten waarin wij uit onze ervaring hebben gemerkt dat deze tijdens de winter problemen kunnen geven. Zo halen wij onder andere bladeren uit uw dakgoot en checken wij op kleine scheurtjes die door bijvoorbeeld vorst erger kunnen worden.

Mankementen aan uw huis zijn altijd vervelend, maar een lekkage is meer dan dat. En de gevolgen ervan kunnen groot zijn. Water tast in hoog tempo uw gehele inboedel en vloer aan. Het is dus zaak om het lek zo snel mogelijk te vinden en te repareren, om blijvende schade aan uw interieur te voorkomen.

Kan uw dak de heftige regenval en de vorst van de winter aan? Laat het voor de zekerheid even controleren en zorg dat u geen spijt krijgt achteraf.

Service op het hoogste niveau

Dakspecialist Brabant is een gevestigde naam in de dakdekkerswereld en staat voor service, kwaliteit en stiptheid. Wij overleggen altijd duidelijk met u de uit te voeren werkzaamheden en doen ons uiterste best de werkzaamheden naar ons beste kunnen uit te voeren

Wintercheck laten uitvoeren

Wilt u vorst en regenproblemen voor zijn? Vraag vandaag nog een wintercheck aan!


    [dynamictext* your-subject "CF7_get_post_var key='title'"]

    Ons werkgebied

    Hieronder de straal van ons werkgebied.

    WhatsApp WhatsApp ons