Reiniging & coaten

Dakreiniging

 

Een schoon dak en een schone gevel zijn het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Uw dak wordt in de loop der tijd aangetast door mosvorming, algen, vogeluitwerpselen en kalkaanslag. Met een periodieke dakreiniging door Dakspecialist Brabant verlengt u de levensduur van uw dak en krijgt u weer een mooie uitstraling van uw opstal. Onze VCA-gediplomeerde en ervaren dakdekkers verzorgen tevens een gratis dakinspectie. Problemen als poreuze of kapotte dakpannen, gebroken nokvorsten of gescheurd lood worden zodoende vroegtijdig opgemerkt, waarmee daklekkage wordt voorkomen. Neem contact op voor een professionele en voordelige dakreiniging of vraag direct een vrijblijvende offerte op.

 

Professionele en voordelige reiniging van uw dak

 

Een dak heeft ook onderhoud nodig. Een dakreiniging is een goede en goedkope optie om langer van uw dak te kunnen genieten en dakproblemen te voorkomen. Als mos en vuil te lang op het dak ligt, kan de dakbedekking poreus worden en lekkages veroorzaken. Onze specialisten maken uw dak schoon, waarbij rekening wordt gehouden met uw specifieke dakbedekking. Afhankelijk van het dakmateriaal, wordt het dak grondig gereinigd met heet water onder hoge druk en eventueel een reinigingsmiddel. Uw dakpannen, of dakbedekking blijft hierbij onaangetast. Wij brengen desgewenst een coating aan ter bescherming van uw dak en gevel. Deze afstotende laag zorgt ervoor dat vuil niet aan het dak kan hechten. De dakcoating kan op platte en hellende daken en dakpannen eenvoudig worden aangebracht.

 

Dakreiniging met aansluitend impregneren voor duurzaam dakbehoud

 

Het is verstandig om na de dakreiniging uw dak te laten impregneren door Dakspecialist Brabant, om in de toekomst mosvorming, algen, vuil en kalkaanslag te voorkomen.  Door impregneren wordt vuil en water afgestoten. Er kan zich geen hardnekkig mos en algen meer op de dakpannen of dakbedekking hechten. U voorkomt bij impregneren van het dak en gevel ook andere gebreken, zoals schimmeloverlast aan de binnenzijde, witte vlekken door zoutuitslag, vorstschade door poreuze dakpannen of een poreuze gevel en een verminderde isolatiewaarde van de gevel.

 

Onderhoudscontract op maat om dakproblemen voor te zijn

 

Dakspecialist Brabant verzorgt bij de dakreiniging meteen een gedegen gratis dakinspectie ondersteund door foto’s, zodat u exact weet hoe de staat van uw dak is.  Wilt u dakproblemen vroegtijdig opmerken? Sluit een onderhoudscontact op maat af bij Dakspecialist Brabant. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken dat uw verzekeraar bij een dakschade niet uitkeert. U bepaalt zelf de frequentie van het dakonderhoud, dat normaliter eenmaal of tweemaal per jaar plaatsvindt.

 

Bent u geïnteresseerd in een dakreiniging, een coating en/of impregneren van uw dak en gevel? Bel (073 – 870 01 63), e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of verzend het ingevulde contactformulier voor uw vragen of verzoeken. Wij helpen u als dakspecialist graag.

 

Onze service & dienstverlening

  Voordelig & ervaren

  Deskundige dakinspectie

  Vakkundig & betrouwbaar

  24/7 service

  Actief in héél Brabant

  10 jaar garantie

  VCA gediplomeerd bedrijf

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3

Anita de Brouwer
08:37 21 Jan 20
Hele goede ervaringen met Dakspecialist Brabant.
Marc Wessels
18:35 12 Dec 19
Omer Coskun
14:21 12 Dec 19
Top kwaliteit en hele goede service!!
MAWS Productions
11:35 12 Dec 19
Professioneel bedrijf met duidelijk kennis van zaken. Enorm tevreden met ons nieuwe dak!

Benieuwd wat wij voor

u kunnen betekenen?

WhatsApp WhatsApp ons