Zinkwerk vervangen

Wilt u het zinkwerk vervangen bij uw dakgoot of regenpijp? Het vakkundig vernieuwen van zink is vast onderdeel van de brede dienstverlening van Dakspecialist Brabant. Onze VCA-gecertificeerde, ervaren dakdekkers vervangen zink van dakgoten, kilgoten, regenpijpen, bakgoten, mastgoten, vergaarbakken en kraalranden. Daarnaast vernieuwen wij zinken dakgootbeugels en wij vervangen en repareren lood bij de afwerking van dakranden, dakkapellen en schoorstenen. Roep onze deskundige hulp in als uw zinkwerk aan vernieuwing toe is. Wij zorgen ervoor dat uw dak- en gootconstructies weer bestand zijn tegen wisselende weersomstandigheden en weer jaren meegaan.

Zink heeft als natuurlijk, duurzaam materiaal vele voordelen

Zink is een natuurlijk materiaal, dat erg plooibaar en flexibel is. Zink vormt een legering met lood en tin, met kleine toevoegingen van koper, titaan en aluminium.  Onder invloed van het weer oxideert het zilver-grijsachtige materiaal. Er ontstaat een oxidelaagje, patina genaamd, dat het zink beschermt tegen corrosie. Met zinkwerk vervangen door de experts van Dakspecialist Brabant profiteert u van de vele voordelen van zink:

  • Sterk, vormvast, brandbestendig en waterdicht.
  • Duurzaam; het materiaal gaat ook bij extreme weersomstandigheden vele jaren mee.
  • Het uiterlijk van uw woning of bedrijfspand krijgt een authentieke, mooie uitstraling.
  • Het natuurlijke materiaal is recyclebaar.

Tijdig zinkwerk vervangen om ernstige vochtproblemen te voorkomen

Heeft u schade of lekkage aan het zinkwerk van uw hemelwaterafvoeren? Dit kan gebeuren als gevolg van een storm, slijtage of achterstallig onderhoud. U kunt bij Dakspecialist Brabant terecht voor al uw zinkwerk vervangen. Wij beschikken over de expertise, ervaring en materialen om uw beschadigde of lekke dakgoot, kilgoot of regenpijp snel te vernieuwen. Hiermee voorkomen wij grotere problemen, zoals water op de muren en vochtoverlast.

Onze professionele dakdekkers verhelpen de schade of lekkage zo snel mogelijk. Lekkage vindt vaak op de naden plaats. Bij het zinkwerk vernieuwen zijn wij gespitst op een goede afwerking van de hoekdetails, een perfecte aansluiting op de bestaande goten en een uitstekende kwaliteit van de soldeernaad.

Het vervangen van zinkwerk vereist vakmanschap

Dakspecialist Brabant is dagelijks actief met zinkwerk vervangen op gevels en daken bij particulieren en bedrijven, zowel in renovatie als nieuwbouw. De montage en verwerking van allerhande zinkwerk vereist vakmanschap. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Ook voor periodiek onderhoud van zinken dakgoten, kilgoten en regenpijpen kunt u ons inschakelen. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende, gratis offerte aan. Wij informeren u graag over alle mogelijke toepassingen van zinkwerk.

WhatsApp WhatsApp ons