Dakspecialist Brabant te zien bij RTL4 en SBS6

Dakspecialist Brabant is méér dan een lokale of regionale dakdekker. Ons bedrijf heeft landelijke bekendheid gekregen met televisieoptredens op de zenders RTL 4 en SBS6. Een presentatrice en filmploeg kwamen op bezoek bij een van onze dakklussen en legden dit in beeld en geluid vast voor een breed publiek. Wij ontvingen vele positieve reacties op de reportages over ons bedrijf op RTL4 en SBS6. Het heeft onze naam in de dakdekkersbranche duidelijk versterkt.

De RTL4-reportage behandelde het onderwerp daklekkage. Waar komt de lekkage vandaan en hoe is het te voorkomen? Het team van Dakspecialist Brabant had alle antwoorden paraat. SBS6 besteedde aandacht aan het belang van periodiek dakonderhoud, om problemen aan het pannendak of bitumen dak te voorkomen, uw dak in goede staat te houden en de levensduur van uw dak te verlengen. Tevens kwam aan de orde de belangrijke rol die Dakspecialist Brabant hierin met voordelige onderhoudscontracten op maat kan spelen.

Dakspecialist Brabant is al jaren de trotse sponsor van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa), dat onderzoeken naar kinderkanker financiert om de behandelingen te verbeteren. Ook mag de voetbalvereniging FC Engelen uit Den Bosch op onze financiële ondersteuning rekenen.

WhatsApp WhatsApp ons