Dakreiniging, coaten en impregneren

Het dak van uw woning of bedrijfspand staat dagelijks bloot aan invloeden van buitenaf. Denk aan wisselende weersomstandigheden, met zware regenval, hagel, sneeuw en stormwind. Daarnaast wordt uw dak aangetast door mos- en algenvorming, vuil, kalkaanslag en vogeluitwerpselen. Ter behoud van de hoge kwaliteit en mooie uitstraling van uw dak is het van groot belang om uw dak goed te behandelen en onderhouden. Dakspecialist Brabant maakt met een vakkundige dakreiniging, coaten en impregneren uw dak weer tot het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand.

Uw dak onder hoge druk reinigen met stoomcleanen

Een eerste verbetering van uw dak bereikt u met een professionele dakreiniging. Onze VCA-gecertificeerde, ervaren experts verwijderen alle vuilaanslag onder hoge druk door stoomcleanen, waarbij het water tot 150 graden wordt verwarmd. Uw dakbedekking blijft bij de reiniging onbeschadigd en krijgt zijn authentieke uitstraling terug. Niet alle dakmaterialen zijn geschikt voor een dakreiniging. Het is reden dat vooraf een gratis dakinspectie wordt uitgevoerd om te zien welke behandelmethode voor uw dak het meest geschikt en effectief is.

Extra bescherming door uw dak te laten coaten of impregneren

Dakspecialist Brabant zorgt voor extra bescherming door na de dakreiniging uw dak te coaten of impregneren. Bij coaten krijgt u een vocht- en vuilafstotende beschermlaag op uw dak, waardoor aantasting van uw dak door mossen, algen, schimmels en kalk sterk wordt teruggedrongen. Uw dak oogt na de behandeling weer als nieuw. U hebt bovendien de mogelijkheid om zelf een kleur van de coating te kiezen, die past bij uw woonstijl.

Het impregneren met een speciale vloeistof maakt uw dak bestand tegen vocht, vuil en uv-straling. Afhankelijk van uw daktype en soort dakbedekking (dakpannen of bitumen), wordt een specifiek impregneermiddel gebruikt. De impregneerbehandeling is het meest doeltreffend ná een dakreiniging.

WhatsApp WhatsApp ons