Dak Renoveren

Er zijn vele redenen die een dakrenovatie noodzakelijk maken. Denk aan scheuren in uw bitumen dakbedekking of kapotte, poreuze dakpannen. Mogelijk heeft uw dak stormschade door harde windstoten en op het dak gevallen boomtakken. Of heeft u last van een verzakt dak en lekkage door slijtage, achterstallig onderhoud of een van buiten komend onheil. Uw dak kan aangetast zijn door mossen, algen, ophopend vuil en vogeluitwerpselen. Wat het dakprobleem ook is, Dakspecialist Brabant zorgt er met vakkundig dak renoveren voor dat uw dak weer waterdicht is.

Aan een dakrenovatie gaat altijd een gratis dakinspectie vooraf. U krijgt hierdoor een goed inzicht in de staat van uw platte dak of schuine dak. Een van onze VCA-gecertificeerde, ervaren dakdekkers geeft vervolgens aan welke vervangings- en herstelwerkzaamheden nodig zijn om een betrouwbaar dak te krijgen. Wij kunnen een dak renoveren of een compleet nieuw dak realiseren. Als uw dak open ligt, is het slim om de dakklus te combineren met het aanbrengen van dakisolatie. Daarmee bespaart u jaarlijks honderden euro’s op uw energierekening. Uw wooncomfort en woningwaarde gaan bovendien omhoog.

Dakspecialist Brabant  is actief in de gehele provincie Noord-Brabant, bijvoorbeeld in Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Oss, Roosendaal, Zaltbommel en Waalwijk. En vele andere plaatsen in en buiten Brabant. Bij een dak renoveren verzorgen wij ook een nokvorstenrenovatie, plaatsing van schoorsteenkappen en renovatie van de schoorsteen. U kunt ons tevens inschakelen voor een veilige asbestverwijdering.

Wees er tijdig bij met een dak renoveren. Dan houdt u dakproblemen met lekkage en waterschade buiten de deur. Bekijk enkele van onze projecten om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Om goed geïnformeerd te zijn, vindt u hieronder meer informatie over onderdelen van dakrenovaties, de kosten en bespaartips.

WhatsApp WhatsApp ons