Onderhoudscontract

Dakonderhoud

 

Periodiek dakonderhoud is van groot belang om vervelende dakproblemen met bijkomende hoge kosten te voorkomen. Uw dak wordt door de jaren blootgesteld aan de uv-straling van de zon, koude en vorst, regen, hagel en sneeuw. Bovendien wordt uw dak aangetast door mosvorming, algen, vogeluitwerpselen en kalkaanslag. Dakspecialist Brabant levert als VCA-gediplomeerd en ervaren vakbedrijf maatwerk in dakonderhoud en renovatie. Wij zijn expert in dakreiniging, coaten en impregneren van uw dak en gevel en het onderhoud van uw nokvorsten, schoorsteen en dakafvoeren. Met een onderhoudscontact houdt u daklekkage buiten de deur en verlengt u de levensduur van uw dak en dakbedekking. Neem nu contact op voor deskundig en voordelig dakonderhoud.

 

Gratis dakinspectie om gebreken tijdens het onderhoud te herstellen

 

Dakspecialist Brabant zorgt bij dakonderhoud voor een complete reiniging van het dakoppervlak, de dakgoten en de hemelwaterafvoeren. Wij verzorgen een gratis deskundige dakinspectie, om de staat van uw dak goed in kaart te brengen. Onze specialisten hebben een scherp oog voor de aanwezigheid van vervuiling, beschadigingen, verzakkingen en scheurvorming. De conditie en waterdichtheid van de naadverbindingen, dakhuid, rand- en afvoeraansluitingen, afsluitprofielen, dakbanen en expansievoegen worden nauwkeurig gecontroleerd, evenals de aansluitingen bij de schoorsteen, dakkapel of lichtkoepel. Kleine gebreken worden tijdens de onderhoudswerkzaamheden hersteld.

 

Met periodiek dakonderhoud grote dakschades voorkomen

 

Met planmatig dakonderhoud behoedt u uw dak voor grote schades en uzelf voor hoge kosten. Dakspecialist Brabant is uw vakbekwame, betrouwbare partner voor reiniging van uw dak en afvoeren, een professionele dakinspectie en allerhande reparaties. Denk aan het maken of vervangen van kapotte of poreuze dakpannen, gescheurd bitumen, verrot houtwerk en boeidelen, beschadigde nokvorsten en kantpannen, herstel van voeg- en loodwerk bij de schoorsteen en vervanging van een schoorsteenkap. Daarnaast zorgen wij voor reparatie van gebrekkige of verstopte kilpijpen, regenpijpen, dakgoten en zinkwerk.

 

Voordelig onderhoudscontract op maat afsluiten

 

Dakspecialist Brabant minimaliseert met regelmatig dakonderhoud de kans op daklekkage of andere schades. Wij zijn gespecialiseerd en ervaren in platte en hellende daken van bitumen of kunststof, pannendaken en monumentale daken in allerlei stijlen. Als u een voordelig onderhoudscontract afsluit, komen wij één of twee keer per jaar bij u langs. De frequentie passen wij aan uw wensen aan. U kunt hierdoor langer genieten van uw dak én u heeft een betere garantie dat bij een eventuele dakschade uw verzekeraar uitkeert en u geen grote gevolgen van het dakprobleem heeft.

 

Dakonderhoud voor particulieren en bedrijven

 

Dakspecialist Brabant verricht dakonderhoud voor particulieren en bedrijven, zowel in nieuwbouw als renovatie. Bekijk onze projecten en lees de ervaringen van onze klanten om u een beeld te vormen van de kwaliteit van onze werkzaamheden. Bel (073 – 870 01 63), e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruik het online contactformulier voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte. U krijgt snel antwoord.

 

Onze service & dienstverlening

  Voordelig & ervaren

  Deskundige dakinspectie

  Vakkundig & betrouwbaar

  24/7 service

  Actief in héél Brabant

  10 jaar garantie

  VCA gediplomeerd bedrijf

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3

Anita de Brouwer
08:37 21 Jan 20
Hele goede ervaringen met Dakspecialist Brabant.
Marc Wessels
18:35 12 Dec 19
Omer Coskun
14:21 12 Dec 19
Top kwaliteit en hele goede service!!
MAWS Productions
11:35 12 Dec 19
Professioneel bedrijf met duidelijk kennis van zaken. Enorm tevreden met ons nieuwe dak!

Benieuwd wat wij voor

u kunnen betekenen?

WhatsApp WhatsApp ons