Nokvorst renovatie

Nokvorst

 

De nokvorst is een essentieel onderdeel van uw woning of bedrijfspand met hellend dak. De bolvormige pannen sluiten de nok van het dak af. Nokvorsten zorgen voor een stevige bevestiging van uw dakdelen, dat uw dak wind- en waterdicht is én uw dak een mooie uitstraling heeft. Er kunnen na verloop van tijd door de wisselende weersomstandigheden en de werking van het dak kieren, scheuren en gaten ontstaan. Dakspecialist Brabant is uw hulplijn voor een snelle en vakkundige nokvorstreparatie, om daklekkage en bijkomende hoge kosten te voorkomen. Neem contact op voor een gratis dakinspectie, waarbij onder meer elke nokvorst nauwkeurig wordt gecontroleerd.

 

Met cement aangesmeerde nokvorsten tijdig repareren of vervangen

 

De nokvorsten bevinden zich op het hoogste punt van het dak, waardoor ze goed bestand moeten zijn tegen weer en wind. Ze moeten stevig vast zitten en ervoor zorgen dat de dakpannen – ook bij storm – op hun plaats blijven liggen. Heeft u een oudere woning? Dan is een dakinspectie geen overbodige luxe om te beoordelen of uw nokvorsten nog vast liggen.

 

Een nokvorst werd tot medio jaren 80 van de vorige eeuw met cement vastgezet en afgesloten. Het cement wordt in de loop der jaren door extreme temperaturen, regen, hagel en wind aangetast, gaat scheuren en brokkelt af. Nokvorsten moeten tijdig worden gerepareerd of vervangen, om te voorkomen dat dakpannen loslaten en verzakken en regenwater en kou door de openingen de woning binnendringen. Ook loopt u het risico van nestelende vogels in de dakopeningen, met schade en overlast tot gevolg.

 

Nokvorst vastzetten met sterk en elastisch kunststof dakmortel

 

Dakspecialist Brabant zorgt als VCA-gediplomeerd bedrijf voor een vakkundige en betrouwbare reparatie of vervanging van uw nokvorsten. Onze ervaren dakdekkers gebruiken hiervoor geen cementspecie meer, maar kunststof dakmortel. Deze flexibele dakmortel is bijzonder krachtig en elastisch. Het materiaal kan uitzetten en krimpen en daarmee meebewegen met alle weersomstandigheden. Dakspecialist Brabant levert de kunststof dakmortel in verschillende kleuren, zodat u een kleur kunt kiezen die bij uw smaak en uitstraling van uw woning of bedrijfspand past. Uw nokvorst blijft keurig op zijn plaats en toont netjes.

 

Gratis dakinspectie om problemen met nokvorsten voor te zijn

 

Heeft u losse nokvorsten of wilt u laten controleren of de hoogste rand van uw woning nog in goede staat is? Maak een afspraak met Dakspecialist Brabant voor een gratis dakinspectie en voorkom vochtplekken en daklekkage. In geval een nokvorst beschadigd is, krijgt u een offerte op maat voor de noodzakelijke herstel- of vervangingswerkzaamheden. Wij werken met topkwaliteit materiaal voor een duurzaam behoud van uw dak. Bel (073 – 870 01 63), e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruik het online contactformulier voor meer informatie, advies of het aanvragen van een kosteloze inspectie van uw dak.

 

Onze service & dienstverlening

  Voordelig & ervaren

  Deskundige dakinspectie

  Vakkundig & betrouwbaar

  24/7 service

  Actief in héél Brabant

  10 jaar garantie

  VCA gediplomeerd bedrijf

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3

Anita de Brouwer
08:37 21 Jan 20
Hele goede ervaringen met Dakspecialist Brabant.
Marc Wessels
18:35 12 Dec 19
Omer Coskun
14:21 12 Dec 19
Top kwaliteit en hele goede service!!
MAWS Productions
11:35 12 Dec 19
Professioneel bedrijf met duidelijk kennis van zaken. Enorm tevreden met ons nieuwe dak!

Benieuwd wat wij voor

u kunnen betekenen?

WhatsApp WhatsApp ons