Nieuw dak in Den Bosch

Bij een nieuw dak in Den Bosch komt heel wat kijken. Met Dakspecialist Brabant is er een vakbedrijf in de buurt om deze complexe en uitdagende klus professioneel en naar volle tevredenheid te klaren. Wij voeren eerst een grondige dakinspectie uit om de staat van de dakbedekking en de dakconstructie vast te stellen. Wij leveren maatwerk bij een nieuw dak in Den Bosch en proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. Soms kan worden volstaan met een dakrenovatie, wat een hoop geld scheelt. Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op met Dakspecialist Brabant voor een hoogwaardig en betaalbaar nieuw dak in Den Bosch.

Nieuw dak Den Bosch

Vele redenen voor dak vervangen in Den Bosch

Een nieuw dak in Den Bosch is noodzakelijk bij achterstallig onderhoud of als de dakbedekking aan het einde van zijn levensduur is. Er kan sprake zijn van ernstige lekkage met waterschade. Dakspecialist Brabant is als VCA-gecertificeerd bedrijf ook gespecialiseerd in het vakkundig opsporen en herstellen van stormschade. Heeft u een asbest dak? Een nieuw dak in Den Bosch biedt een passende oplossing. Dakvernieuwing is nodig als de balken zijn aangetast door vocht, houtworm of termieten. De dakconstructie wordt te zwak, met het gevaar dat het dak instort.

Nieuw dak in Den Bosch voor platte en hellende daken

 

Dakspecialist Brabant verzorgt een nieuw dak in Den Bosch voor platte en hellende daken. Afhankelijk van de toestand van het dak, moet het hele houtwerk worden vernieuwd of kan worden volstaan met nieuwe boeidelen of een nieuwe dakbedekking. De meeste platte daken hebben een bitumen dakbedekking, materiaal dat goed hecht, waterdicht is en eenvoudig te verwerken. Andere veelgebruikte opties zijn een pannendak of een kunststof dakbedekking van PVC of de synthetische rubberfolie EPDM die ongeveer 50 jaar meegaat. Dakspecialist Brabant zorgt voor een goed geïsoleerd nieuw dak in Den Bosch en geeft 10 jaar garantie op de geleverde producten en werkzaamheden.

Bel direct bij daklekkage

 

U wilt zo lang mogelijk genieten van een waterdicht nieuw dak in Den Bosch. Met een onderhoudscontract op maat, verlengt u de levensduur van uw dak. Periodiek wordt het dak en de hemelwaterafvoeren gereinigd en de staat van het dak nauwkeurig geïnspecteerd. Vraag direct een gratis, vrijblijvende offerte aan voor een nieuw dak in Den Bosch, of mail (info@dakspecialistbrabant.nl), bel 073-8700163 of vul het contactformulier in voor vragen of advies.