Lekkageschade en dakinspectie

Daklekkage

 

Een daklekkage is een vervelend probleem, dat snel verholpen moet worden om ernstige gevolgschade en bijkomende hoge kosten te voorkomen. Dakspecialist Brabant biedt een 24-uurs service aan en repareert direct uw lekkende dak. Wij zijn voor dakschades dag en nacht bereikbaar en we zijn zo snel mogelijk bij u op locatie. U houdt door onze snelle en deskundige inzet grotere problemen buiten de deur, zoals een aangetaste dakconstructie, kringen en vlekken op het plafond, loslatend behang en een beschadigd interieur. Meld meteen uw daklekkage voor een spoedreparatie of vraag vandaag nog een offerte aan als u uw platte of hellende dak wilt laten maken.

 

Dakinspectie om exacte oorzaak van lekkend dak te achterhalen

 

Dakspecialist Brabant heeft als VCA-gecertificeerd bedrijf een ruime expertise en ervaring met het repareren en vernieuwen van allerhande lekkende daken. Wij verrichten eerst een gedegen dakinspectie om de exacte oorzaak van de daklekkage én de onderhoudsstaat van het dak vast te stellen. Onze dakspecialist maakt foto’s, zodat u een goed inzicht krijgt in de toestand van uw dak en de reden van het dakprobleem. U weet precies waar u aan toe bent en u betaalt geen cent te veel. Er zijn vele oorzaken voor een lekkend dak, die wij nauwkeurig kunnen traceren. Denk aan:

 

  • Kapotte, poreuze of verschoven dakpannen
  • Gescheurde of dun geworden bitumen dakbedekking
  • Een door bladeren of vuil verstopte dakgoot
  • Gebogen of gescheurd lood bij de schoorsteen of dakkapel
  • Een gebrekkige kilgoot

 

Daklekkage voorkomen met deskundig regelmatig onderhoud

 

Platte daken zijn gevoeliger voor daklekkage dan hellende daken. Er blijft water op staan, dat eerst moet verdampen. Bij een lekkend dak kan er vocht en vorst tussen de naden komen en is de kans groot dat er water tussen de muur en het dak naar binnen loopt. Als de lekkage zichtbaar is in uw woning, winkel, kantoor of bedrijfshal, bent u eigenlijk al te laat. Voorkomen is beter dan genezen. Met periodiek goed dakonderhoud houdt u een daklekkage op afstand. Dakspecialist Brabant is uw betrokken partner bij onderhoud, reparatie en vervanging van bitumineuze daken, pannendaken, kunststof daken en monumentale daken.

 

10 jaar garantie op geleverde producten en dakwerkzaamheden

 

Dakspecialist Brabant spoort de oorzaak op bij waterschade en stormschade en lost de problemen op. U kunt bij een daklekkage altijd rekenen op een deskundig en eerlijk advies, een professionele lekinspectie met eventuele fotoreportage en een offerte op maat die door uw verzekeraar wordt geaccepteerd. U krijgt 10 jaar garantie op de door ons geleverde producten en werkzaamheden. Laat uw dak repareren door dé specialist of kies voor preventief onderhoud. Bel (073 – 870 01 63), e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of verzend het ingevulde contactformulier of offerteformulier voor uw vragen of verzoeken. Wij reageren snel.

Onze service & dienstverlening

  Voordelig & ervaren

  Deskundige dakinspectie

  Vakkundig & betrouwbaar

  24/7 service

  Actief in héél Brabant

  10 jaar garantie

  VCA gediplomeerd bedrijf

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3

Marc Wessels
18:35 12 Dec 19
Omer Coskun
14:21 12 Dec 19
Top kwaliteit en hele goede service!!
MAWS Productions
11:35 12 Dec 19
Professioneel bedrijf met duidelijk kennis van zaken. Enorm tevreden met ons nieuwe dak!
Niels Kuijpers
15:53 11 Dec 19
We hebben bij een ander bedrijf onze dakpannen en latten laten vervangen alleen heeft dat dramatisch uitgepakt... gelukkig kon theo op korte termijn ons helpen om het hele dak opnieuw en goed te vervangen. Zijn personeel was heel kundig en ook erg betrokken bij hun werk! Alles moest goed anders deden ze het niet! Ik ben heel erg blij met de kwaliteit die geleverd is! Onlangs wat tegenslagen vwb het weer zijn zijn mannen gewoon het dak op gegaan, respect!

Benieuwd wat wij voor

u kunnen betekenen?

WhatsApp WhatsApp ons