Dakreparatie Tilburg

Schakel voor een dakreparatie in Tilburg de vakmensen van Dakspecialist Brabant in. Wij repareren op professionele, snelle en voordelige wijze alle soorten schades en zorgen voor een structurele oplossing van uw dakprobleem. U kunt bij ons terecht voor een dakreparatie in Tilburg van elk soort dakbedekking. Van kunststof of EPDM tot bitumen of dakpannen. Naast het repareren van de dakbedekking zijn wij u van dienst met het herstellen of vervangen van nokvorsten, dakgoten, kilgoten, regenpijpen en schoorstenen, inclusief lood- en zinkwerken. Neem contact op met Dakspecialist Brabant voor elk soort dakreparatie in Tilburg.

Dakreparatie Tilburg

24-uursservice voor spoedreparaties aan uw dak

Een dakreparatie in Tilburg kan noodzakelijk zijn na een flinke hoosbui met lekkage tot gevolg, een hevige storm met vallende takken en afgewaaide dakpannen, of door slijtage of achterstallig onderhoud van de dakbedekking. Het is raadzaak om de schade snel te laten herstellen, om ernstige lekkage of binnendringend vuil en stof te voorkomen. Indien u een acuut of minder dringend probleem met uw dak heeft, staan de monteurs van Dakspecialist Brabant voor u klaar. Wij hebben het hele jaar door een 24-uursservice voor spoedreparaties. Bel op en wij komen er aan voor een dakreparatie in Tilburg.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakreparatie in Tilburg met voorafgaande dakinspectie

Dakspecialist Brabant komt als VCA-gecertificeerd bedrijf graag bij u langs om te beoordelen of een dakreparatie in Tilburg mogelijk is. Wij verrichten een deskundige dakinspectie om de staat van uw dak te beoordelen en u van een offerte op maat te voorzien. Wij herstellen de schade en maken uw dak wind- en waterdicht, met een nette, gedetailleerde afwerking. Onze diensten voor particulieren en bedrijven zijn breed en divers. Wij repareren, vervangen en plaatsen door de weersomstandigheden of ouderdom beschadigde zinken, koperen of kunststof goten, kilgoten en regenpijpen, evenals het vernieuwen van lood bij de schoorsteen of dakkapel.

Onderhoudscontract om problemen voor te zijn

Zorg bij een daklekkage voor een spoedige dakreparatie in Tilburg. U kunt bij spoedgevallen dag en nacht op ons rekenen. Een preventieve dakinspectie is geen overbodige luxe om problemen voor te zijn. Dit geldt ook voor het afsluiten van een onderhoudscontract op maat bij Dakspecialist Brabant, waarmee u ook de levensduur van uw dak verlengt.

Voorkom grote schade en hoge kosten en laat Dakspecialist Brabant uw dakreparatie in Tilburg uitvoeren. U kunt ons bellen 013-8700234, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of het contactformulier of offerteformulier invullen voor uw vragen of verzoeken.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 013-8700234, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons