Dakreparatie Roosendaal

Is uw dakgoot lek, heeft u last van ontbrekende of kapotte dakpannen of trekt er regenwater in de dakconstructie, plafond en muren door een daklekkage? Wacht niet met een dakreparatie, om te voorkomen dat de schade én de herstelkosten oplopen. Dakspecialist Brabant zorgt ervoor, dat uw platte of hellende dak snel is gerepareerd en weer wind- en waterdicht is. Maak bij dakschade direct een afspraak en wij komen bij u langs voor een dakinspectie, om te beoordelen waar zich het probleem bevindt. U krijgt een offerte op maat. Neem nu contact op voor een deskundige en voordelige dakreparatie in Roosendaal en u heeft weer een uitstekend dak boven uw hoofd.

Dakreparatie Roosendaal

24-uuursservice bij spoedgevallen dakreparatie

Het dak is een belangrijk en gevoelig onderdeel van uw woning. Het heeft te maken met uiteenlopende weersomstandigheden. Hagel, regen, sneeuw en storm met zware windstoten zijn een behoorlijke aanslag op uw dak. Vogels of boomwortels kunnen schade toebrengen en uw dakbedekking kan door ouderdom of achterstallig onderhoud scheuren of slijtplekken vertonen. De kans op waterschade is groot, of misschien heeft u al last van binnendringend water. Een lekkage melden? Maak gebruik van onze 24-uursservice voor een dakreparatie in Roosendaal. Dakspecialist Brabant staat bij spoedgevallen direct voor u klaar, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Voorkom met een dakreparatie in Roosendaal een gehele dakvernieuwing

Met een tijdige dakreparatie in Roosendaal voorkomt u dat op een later moment het gehele dak moet worden vervangen. Dakspecialist Brabant is VCA-gecertificeerd en heeft expertise en ervaring met alle soorten dakbedekking: bitumen, kunststof (PVC of EPDM), dakpannen of lei. Met een dakreparatie kan de levensduur van uw bitumen dakbedekking met een aantal jaren worden verlengd. De synthetische rubberfolie EPDM is onderhoudsarm, zeer duurzaam en gaat ongeveer vijftig jaar mee. Wij repareren en vervangen dakgoten, kilgoten, regenpijpen, schoorstenen, nokvorsten, dakpannen, houtwerk en lood- en zinkwerk.

Dakreparatie in Roosendaal voor particulieren en bedrijven

Dakspecialist Brabant verricht dakreparaties voor particulieren en bedrijven. U krijgt bij een dakreparatie 10 jaar garantie op de door ons geleverde producten en werkzaamheden. U kunt het risico op dakschade en de gevolgen daarvan sterk reduceren met het afsluiten van een onderhoudscontract naar wens, waarbij periodiek uw dak wordt geïnspecteerd en onderhouden. Informeer naar de mogelijkheden en bel 0165-870297, e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of verzend het ingevulde contactformulier voor een professionele en betaalbare dakreparatie in Roosendaal.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 0165-870297, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons