Dakreparatie Helmond

Na langdurige regenval, een zware storm of door slijtage kan er schade aan uw dak ontstaan. Dit vraagt om een spoedige dakreparatie in Helmond, om ernstige gevolgschade te voorkomen. Als er sprake is van daklekkage, gaat dit op een gegeven moment de dakconstructie, het plafond, de muren en uw interieur aantasten. Wees er snel bij en schakel direct een ervaren, betaalbare en altijd bereikbare vakspecialist in. Dakspecialist Brabant is VCA-gecertificeerd en brengt elke dakreparatie in Helmond tot een goed einde. Wilt u een acute lekkage melden? Neem vandaag nog contact op voor een dakreparatie in Helmond en maak gebruik van onze 24-uursservice voor spoedgevallen. Uw dak is binnen no-time weer wind- en waterdicht en keurig afgewerkt.

Dakreparatie Helmond

Eerst dakinspectie, vervolgens dakreparatie

Dakspecialist Brabant voert altijd eerst een dakinspectie uit, om te zien waar zich de oorzaak van het dakprobleem bevindt en wat de onderhoudsstaat van het dak is. Vervolgens wordt een offerte op maat voor een dakreparatie in Helmond aan u aangeboden en worden – bij een akkoord – de werkzaamheden zo snel mogelijk uitgevoerd. Wij repareren alle soorten dakbedekkingen: het veelgebruikte bitumen, het populaire kunststof (PVC of EPDM) of het herstellen of vervangen van kapotte dakpannen of lood- en zinkwerk.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakreparatie in Helmond na storm- of waterschade

Dakspecialist Brabant is gespecialiseerd in een dakreparatie in Helmond na stormschade of waterschade. Mogelijk zijn er dakpannen van het dak gewaaid, forse boomtakken op uw dak gevallen of is er daklekkage ontstaan door toenemende scheurvorming in de dakbedekking. Wij repareren op vakkundige en vlotte wijze uw dakbedekking of dakconstructie en gerelateerde problemen. Denk aan het maken of vervangen van nokvorsten, dakgoten, kilgoten, regenpijpen, schoorstenen, schoorsteenkappen en houtwerk. U kunt altijd rekenen op maatwerk. Bekijk onze projecten om een goed beeld te krijgen van een dakreparatie in Helmond.

Dakspecialist Brabant dag en nacht bereikbaar

Bij een daklekkage wilt u natuurlijk snel worden geholpen. Vandaar dat Dakspecialist Brabant dag en nacht bereikbaar is voor een spoedeisende dakreparatie in Helmond. Bij minder dringende dakproblemen kunt u een afspraak maken voor een dakinspectie en aansluitend dakherstel. Met het afsluiten van een onderhoudscontract naar wens verlengt u de levensduur van uw dak, dat in dat geval periodiek wordt nagekeken en onderhouden. Neem contact op voor een acuut of minder urgent dakprobleem en wij komen langs voor een professionele en betaalbare dakreparatie in Helmond. Bel 040-8700207, e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of vul het contactformulier in.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 040-8700207, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons