Dakreparatie Breda

Heeft u lekkageschade of een ander probleem met uw dak, zoals kapotte dakpannen, gescheurde nokvorsten of een door storm of regen beschadigde dakbedekking? Een spoedige dakreparatie in Breda is geboden. Dakspecialist Brabant kan elk soort reparatie aan een plat of hellend dak uitvoeren. Van het herstellen van een zwak of beschadigd deel van het dak of het opnieuw voegen van de schoorsteen tot het vervangen van dakpannen, nokvorsten of dakgoten. Wij verrichten eerst een dakinspectie, om een exact beeld van de daktoestand en toebehoren te krijgen. Neem bij dakproblemen direct contact op voor een professionele, snelle en scherp geprijsde dakreparatie in Breda.

Dakreparatie Breda

24-uursservice bij spoedgevallen dakreparaties

Wilt u een daklekkage melden? Dakspecialist Brabant helpt u als VCA-gecertificeerd bedrijf uit de nood met een 24-uursservice voor spoedgevallen. Haast is geboden bij de dakreparatie in Breda, want binnendringend hemelwater heeft een verwoestend effect op uw dakconstructie en wooninterieur. Onze ervaren dakspecialist weet de soms verborgen lekkage snel op te sporen en passende maatregelen te treffen. De schade kan ook duidelijk zichtbaar zijn door een klamme, vochtige ruimte onder het dak en gele kringen in het plafond. Bij de dakreparatie in Breda wordt niet alleen het dak hersteld, maar ook een lekkende dakgoot gemaakt, afgebladderd houtwerk gerepareerd of kapot lood- en zinkwerk gemaakt.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakreparatie in Breda: hoe eerder, hoe beter

Onderneem snel actie bij een dakschade en zorg voor een tijdige dakreparatie in Breda. Hoe eerder u erbij bent, hoe geringer de gevolgen en hoe lager de herstelkosten. Dakspecialist Brabant repareert alle soorten dakbedekkingen: bitumen, kunststof als PVC en EPDM of dakpannen. Wij repareren en vervangen kilgoten en regenpijpen in diverse materialen, wij vernieuwen lood bij uw dakkapel of schoorsteen en wij reinigen en repareren de dakgoot.

10 jaar garantie op dakreparatie in Breda

Dakspecialist Brabant heeft de expertise, ervaring en materialen voor elke dakreparatie in Breda. Wij maken uw dak wind- en waterdicht en werken deze netjes af. Wij geven 10 jaar garantie op de door ons geleverde producten en diensten. U verlengt hiermee de levensduur van uw dak, zeker als u tevens kiest voor het afsluiten van een onderhoudscontract op maat. U weet dan ook zeker dat de verzekering uitkeert bij een eventuele schade. Laat een vakkundige en voordelige dakreparatie in Breda door Dakspecialist Brabant uitvoeren. Bel 076-8700203, e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruik het contactformulier voor uw vragen, advies of een vrijblijvende, gratis offerte.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 076-8700203, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons