Dakrenovatie Roosendaal

Een dakrenovatie in Roosendaal kan om uiteenlopende redenen noodzakelijk zijn. Mogelijk kampt u met daklekkage of dakschade door extreme weersomstandigheden. Dakpannen kunnen kapot zijn of er kunnen scheurtjes in de dakbedekking zitten. Dakspecialist Brabant weet raad met een deskundige en vlotte dakrenovatie in Roosendaal, die bovendien betaalbaar is. Lang niet altijd hoeft het gehele dak te worden vervangen. Hoe eerder u aan de bel trekt, des de kleiner de kans op grote schade en hoge herstelkosten. Aarzel niet en neem direct contact op voor een dakrenovatie in Roosendaal. U kunt bij spoed rekenen op onze 24-uursservice en voor een geplande dakklus eenvoudig een afspraak maken.

Dakrenovatie Roosendaal

Niet te veel betalen na grondige dakinspectie

Dakspecialist Brabant is ervaren en VCA-gecertificeerd en helpt u uit de brand bij renovatie en onderhoud in Roosendaal van alle soorten dakbedekkingen. Van kunststof of EPDM dakbedekkingen tot dakpannen en bitumen dakbedekkingen. Wij draaien tevens onze hand niet om voor een dakrenovatie in Roosendaal van monumentale daken of plaatsing, herstel of vervanging van zinkwerk. Onze vakbekwame dakinspecteur voert eerst een dakinspectie uit om te beoordelen of en zo ja, welke vorm van dakrenovatie noodzakelijk is. Het onderzoek wordt ondersteund met foto’s, zodat u goed kunt inschatten wat de toestand van het dak is. Wij verzorgen op basis van de bevindingen een offerte op maat, zodat u bij een dakrenovatie in Roosendaal geen overbodige kosten maakt.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Uiteenlopende werkzaamheden bij dakrenovatie Roosendaal

Impregneren van uw gevel is een goedkope en effectieve manier om waterdoorlaat en verontreiniging van bakstenen en betonnen muren te voorkomen. Reinigen en coaten van uw dak en muren helpt uitstekend tegen de verwoestende uitwerking van vervuiling, algen en mos. U voorkomt hiermee de aanschaf van een nieuw dak. Dakspecialist Brabant is uw betrouwbare en betrokken partner bij een nokvorst reparatie. Het inscheuren van het cement onder de nokvorsten komt vooral bij oudere huizen voor. Door de gaten en scheuren kan daklekkage ontstaan en het hout en isolatiemateriaal kan worden aangetast. Een dakrenovatie in Roosendaal kan ook het opnieuw voegen van de schoorsteen zijn, met lood vervangen en impregneren.

Tien jaar garantie op dakrenovatie

Dakspecialist Brabant geeft 10 jaar garantie op een dakrenovatie in Roosendaal. Met een passend onderhoudscontract verlengt u de levensduur van uw dak. Informeer naar de mogelijkheden of bel 0165-870297 of e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) ons direct voor uw vragen of kosteloze, vrijblijvende offerte voor een dakrenovatie in Roosendaal.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 0165-870297, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons