Dakrenovatie & onderhoud

Dakrenovatie & onderhoud op regelmatige basis is erg belangrijk. U voorkomt hiermee lekkages en andere schade aan uw dak. Niet alle lekkages zijn namelijk zichtbaar in huis, doordat in eerste instantie alleen de bovenste laag van uw dak nat wordt. Het duurt soms een lange tijd voordat de lekkage doordringt tot de isolatie en zichtbaar wordt in uw woning. Op dat moment staat u voor hoge kosten. Dit wilt u natuurlijk liever niet, vandaar ons advies met regelmaat een vrijblijvende inspectie te laten uitvoeren.

 

Bij ons kunt u terecht voor de gehele renovatie en het onderhoud van diverse soorten daken. Onze specialisatie ligt momenteel bij pannendaken en bitumineuze daken (platte daken), maar ook voor de renovatie van monumentale daken draaien wij onze hand niet om.

 

Maatwerk met de beste zorg

Wij willen onze klanten niet beperken in hun mogelijkheden en daarom bieden wij onze producten aan in allerlei stijlen, van standaard tot nostalgisch. Wij voeren onze werkzaamheden met de meeste zorg en vakbekwaamheid uit. Wij leveren graag maatwerk af, uw specifieke wensen krijgen bij ons speciale aandacht.

Onze service & dienstverlening

  Voordelig & ervaren

  Deskundige dakinspectie

  Vakkundig & betrouwbaar

  24/7 service

  Actief in héél Brabant

  10 jaar garantie

  VCA gediplomeerd bedrijf

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3

Anita de Brouwer
08:37 21 Jan 20
Hele goede ervaringen met Dakspecialist Brabant.
Marc Wessels
18:35 12 Dec 19
Omer Coskun
14:21 12 Dec 19
Top kwaliteit en hele goede service!!
MAWS Productions
11:35 12 Dec 19
Professioneel bedrijf met duidelijk kennis van zaken. Enorm tevreden met ons nieuwe dak!

Benieuwd wat wij voor

u kunnen betekenen?

WhatsApp WhatsApp ons