Dakrenovatie Helmond

Heeft u last van daklekkage, een verzakking van uw dak of dakschade door regen of storm? Dan is uw woning toe aan een dakrenovatie in Helmond. Schakel hiervoor een vakman in. Dakspecialist Brabant heeft de ervaring, vereiste VCA-certificaties en nieuwste materialen om uw dak weer helemaal in orde te maken. Wind- en waterdicht, met een nette afwerking. Wees er zo snel mogelijk bij, want een dakbeschadiging of lekkage kan uiteindelijk tot veel werk en hoge kosten leiden. Een professionele en betaalbare dakrenovatie in Helmond voorkomt deze ellende. Neem daarom direct contact met ons op bij problemen met uw dak.

Dakrenovatie Helmond

Renovatie van hellende en platte daken

U kunt bij Dakspecialist Brabant terecht voor een dakrenovatie in Helmond van hellende en platte daken. Wij voeren zowel preventief als bij daklekkage of dakschade renovatie en onderhoud uit bij alle soorten dakbedekkingen. Dat kan een kunststof dakbedekking zijn in de vorm van EPDM of PVC, een bitumen dakbedekking, leien of dakpannen. Lekkage is in het begin een onzichtbare vijand, aangezien eerst alleen de bovenlaag van het dak nat wordt. Later dringt het water door tot de isolatie en wordt het zichtbaar in uw woning. Meld een lekkage daarom meteen. Wij hebben een 24-uursservice en helpen u direct met een dakrenovatie in Helmond.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Vele oorzaken voor een noodzakelijke dakrenovatie in Helmond

Stormschade, beschadigde dakpannen, vochtige plekken onder het dak en in de woning, een lekkende dakgoot, afgebladderd houtwerk, beschadigd lood- en zinkwerk. Er kunnen vele oorzaken zijn voor een noodzakelijke, snelle dakrenovatie in Helmond. Wisselende weersomstandigheden en achterstallig onderhoud hebben op den duur een nadelig effect op de kwaliteit van uw dak. Pannen gaan vocht opnemen, schilderwerk wordt aangetast en u krijgt op een gegeven moment een klam gevoel in de woonkamer. Dit alles kan worden verholpen met een deskundige dakrenovatie in Helmond. Bekijk onze projecten en overtuig u van de mogelijkheden.

Dakinspectie voorafgaand aan dakrenovatie in Helmond

Dakspecialist Brabant voert eerst een dakinspectie (met foto’s) uit, om de onderhoudsstaat vast te stellen. Op basis hiervan verzorgen wij een offerte op maat. Onder een dakrenovatie in Helmond valt ook het impregneren van de gevel, het reinigen en coaten van uw dak en muren en onderhoud en renovatie aan de schoorsteen en schoorsteenkap. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 040-8700207 of e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) voor informatie of advies, of vraag direct een vrijblijvende, gratis offerte voor dakrenovatie in Helmond aan.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 040-8700207, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons