Dakrenovatie Den Bosch

Uw dak is constant onderhevig aan wisselende weersinvloeden, van slagregens of hagelbuien tot sneeuwval of stormwind. Er kan hierdoor schade aan uw dak ontstaan, zoals daklekkage, scheuren in de dakbedekking, kapotte dakpannen of ernstige algen- en mosvorming. Een dakrenovatie in Den Bosch is ook dé oplossing bij achterstallig dakonderhoud of dakschade door vogels. Dakspecialist Brabant voert een vakkundige dakinspectie uit inclusief foto’s, om de toestand van het dak in kaart te brengen. Bent u toe aan een dakrenovatie in Den Bosch? Neem contact op en maak een afspraak op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Of vraag direct een vrijblijvende, gratis offerte aan voor een professionele en voordelige dakrenovatie in Den Bosch.

Dakrenovatie Den Bosch

Renovatie van verschillende soorten dakbedekking

Dakspecialist Brabant voert een dakrenovatie in Den Bosch uit op hellende en platte daken, met allerlei soorten dakbedekkingen. Kunststof dakbedekkingen als PVC of EPDM, een synthetische rubberfolie die wel vijftig jaar meegaat, onderhoudsvrij en zeer duurzaam is. De meeste platte daken in Nederland hebben een bitumen dakbedekking, met een levensduur van tien tot vijftien jaar. Met een dakrenovatie in Den Bosch kan de levensduur met een aantal jaren worden verlengd of het bitumen dakbedekking in zijn geheel worden vervangen. Dakspecialist Brabant is ook hét adres voor renovaties van een pannendak, monumentaal dak of plaatsing, herstel of vervanging van lood- en zinkwerk.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakrenovatie in Den Bosch beslaat een breed terrein

Een dakrenovatie in Den Bosch beslaat een breed terrein. Naast herstel of (gedeeltelijke) vervanging van de dakbedekking valt ook herstel of vervanging van dakgoten, dakbeschot of houtwerk onder onze dakrenovatie en onderhoud. Wij helpen u met reparatie van beschadigde nokvorsten en vernieuwing van kantpannen, het opnieuw voegen van de schoorsteen, renovatie van de schoorsteenkap en herstel of vervanging van dakramen of dakkapellen. Dakspecialist Brabant kan ook preventief veel doen, zoals het impregneren van de gevel tegen water- en vorstschade, schimmeloverlast, witte vlekken en hardnekkige mos- en algenvorming. Of het reinigen en coaten van uw gevel en dak.

Dakrenovatie in Den Bosch met 10 jaar garantie

Dakspecialist Brabant is VCA-gecertificeerd en ervaren in alle typen dakrenovaties. U krijgt een garantie van 10 jaar op onze producten en werkzaamheden. Wilt u meer weten over een dakrenovatie in Den Bosch? Een lekkage melden? Of direct een vrijblijvende, kosteloze offerte opvragen? Bel 073-8700163, e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of vul het online contactformulier in. Wij staan voor u klaar!

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 073-8700163, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons