Dakrenovatie in Breda

Het dak is het belangrijkste van uw woning, maar de onderhoudsstaat wordt nog wel eens over het hoofd gezien. Het dak moet in uitstekende conditie zijn, om verschoond te blijven van daklekkage, schade aan de dakbedekking of ernstige vervuiling door algen- en mosvorming. Voorkomen is beter dan genezen én een stuk goedkoper. Laat tijdig een dakrenovatie in Breda uitvoeren door Dakspecialist Brabant, dat de service en kwaliteit levert die u van een deskundig, ervaren en VCA-gecertificeerd vakbedrijf mag verwachten. En bovendien betaalbaar is. Wilt u een daklekkage melden? Of een afspraak maken voor een professionele dakrenovatie in Breda met 10 jaar garantie? Neem direct contact op met dé specialist op het hoogste niveau.

Dakreparatie Breda

Dakinspectie gevolg door een dakrenovatie in Breda

Een dakrenovatie in Breda wordt voorafgegaan door een dakinspectie, waarbij gekeken wordt naar de dakconstructie, dakbedekking, dakgoten, houtwerk en eventueel lood- en zinkwerk. Er worden foto’s gemaakt. U hoort en ziet wat de gebreken zijn en krijgt een offerte op maat van de uit te voeren werkzaamheden. Dakspecialist Brabant kan elk soort dakbedekking repareren of vervangen, van kunststof dakbedekking als PVC of EPDM tot bitumen dakbedekking of dakpannen. Wij zijn tevens gespecialiseerd in een dakrenovatie in Breda van monumentale panden.

Dakrenovatie in Breda na lekkage of stormschade

 

Elk dak is anders: hellend, plat, met of zonder dakpannen. Onze specialisten verrichten een dakrenovatie in Breda met verschillende materialen. Wilt u een daklekkage melden? Of heeft u stormschade aan uw dak of schoorsteen? Dakspecialist Brabant heeft een 24-uursservice voor spoedgevallen, bijvoorbeeld als de pannen van het dak waaien, regenwater naar binnen sijpelt of een boomtak op het dak valt. De gevolgen kunnen groot zijn. Het is zaak om uw dak zo snel mogelijk te repareren, om blijvende schade aan uw interieur te voorkomen.

Voorkom een complete dakvernieuwing

 

Bij een dakrenovatie in Breda hoeft niet meteen het gehele dak te worden vernieuwd. Er kunnen enkele kapotte dakpannen worden vervangen, gescheurde nokvorsten kunnen worden gerepareerd of een schoorsteen kan opnieuw worden gevoegd. Grotere problemen kunnen op goedkope wijze worden voorkomen met het impregneren van de gevel. Water en verontreiniging krijgen zo geen kans. U kunt uw gevel en dak laten reinigen en coaten, mét 5 jaar garantie. Onze klanten beoordelen Dakspecialist Brabant gemiddeld met een 9,3. Ervaar het zelf en bel 073-8700163, e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of vul het contactformulier in voor een deskundige en betaalbare dakrenovatie in Breda.