Dakpannen

Dakpannen

Dakpannen worden al eeuwenlang gebruikt als perfecte dakbedekking voor het wind- en waterdicht maken van hellende daken op woningen en bedrijfspanden. Dakspecialist Brabant legt als ervaren en VCA-gediplomeerd bedrijf dagelijks in de nieuwbouw en renovatie pannen op uiteenlopende gebouwen. Er zijn vele soorten, modellen en kleuren dakpannen, zodat u altijd een dakbedekking krijgt die naadloos aansluit op uw wensen en woonstijl. Wilt u uw dak voorzien van een nieuw pannendak of gebarsten of poreuze dakpannen laten vervangen? Neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak of een vrijblijvende, gratis offerte.

Keramische en betonnen pannen met vele voordelen

De meeste bestaande woningen in Nederland zijn gedekt met keramische dakpannen. Deze pannen van gebakken klei zijn kwalitatief zeer goed en ze hebben een gemiddelde levensduur van 50 jaar. Bij goed, periodiek dakonderhoud door Dakspecialist Brabant gaan de pannen nog veel langer mee. Keramische pannen zijn ook ideaal voor complexe daken. Daarnaast worden betonnen pannen voor het dak gebruikt. Deze zijn iets voordeliger dan keramische pannen en hebben met 30 jaar ook een wat kortere levensduur. Wij kunnen u op maat adviseren over welke pannen voor u het meest geschikt zijn. Wat u ook kiest, u profiteert altijd van de vele voordelen van dakpannen:

  • Zeer lange levensduur
  • Bestand tegen wisselende en extreme weersomstandigheden
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Brandveilig
  • Snelle plaatsing en mooie uitstraling

Dakpannen deskundig laten reinigen, coaten of impregneren

Dakspecialist Brabant is expert in het leggen van dakpannen én in het onderhoud en renovatie van een pannendak, dat in de loop der jaren wordt aangetast door mossen, algen, vogeluitwerpselen en kalkaanslag. Wij reinigen en coaten uw pannendak, waarmee het weer het visitekaartje van uw woning, kantoor, winkel of bedrijfshal wordt. Het pannendak wordt schoongemaakt met heet of koud water onder hoge druk en eventueel een reinigingsmiddel. Dankzij de vuilafstotende coating behoudt uw opstal een mooie uitstraling. U kunt het pannendak ook laten impregneren, zodat de pannen waterafstotend worden en de aangroei van mos, algen en vuil wordt voorkomen.

Gratis dakinspectie en voordelig onderhoudscontract

Dakspecialist Brabant verricht een gratis dakinspectie op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt, om de staat van het pannendak, bitumen dak, kunststof dak en de afvoeren inzichtelijke te maken. U krijgt van ons een offerte op maat over noodzakelijke herstelwerkzaamheden. De dakpannen en nokvorsten kunnen verschoven, kapot of poreus zijn, met een toenemende kans op daklekkage. Wij kijken ook de staat van uw schoorsteen en schoorsteenkap na. U houdt met een voordelig onderhoudscontract uw pannendak in uitstekende conditie en blijft dakproblemen voor. Een onderhoudsabonnement met een frequentie naar wens (normaliter eenmaal of tweemaal per jaar) is bovendien voor verzekeraars een belangrijk criterium voor uitkeren van een dakschade.

Het leggen van een pannendak combineren met dakisolatie

Dakspecialist Brabant kan het leggen van dakpannen combineren met dakisolatie, om uw energielasten fors omlaag te brengen.  Wij vervangen uw pannen desgewenst door een andere dakbedekking. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden en bel ( 073-8700163 ), e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruik het contactformulier voor uw vragen of verzoeken. Wij komen direct voor u in actie.

WhatsApp WhatsApp ons