Dakonderhoud Den Bosch

Ter behoud van de kwaliteit en veiligheid van uw dak is goed dakonderhoud in Den Bosch onontbeerlijk. Dakspecialist Brabant levert maatwerk in deskundig onderhoud, reparatie of renovatie van uw dak. Als VCA-gediplomeerd bedrijf staan wij voor kwalitatief hoogwaardige producten en diensten, een snelle service, betrouwbaarheid en scherpe prijzen. Met periodiek dakonderhoud in Den Bosch minimaliseert u de kans op een daklekkage en weet u tijdig of de dakbedekking aan het einde van zijn levensduur is. Kies voor professioneel en voordelig dakonderhoud in Den Bosch en sluit een passend onderhoudscontract af bij Dakspecialist Brabant.

Dakonderhoud Den Bosch

Onderhoud van platte en hellende daken

Dakspecialist Brabant verricht dakonderhoud in Den Bosch op platte en hellende daken, bij alle soorten dakbedekking. Kapotte dakpannen en rottende panlatten kunnen worden vervangen. Bij gescheurde nokvorsten wordt het oude cement verwijderd, waarna de nokvorsten worden vastgezet in flexibel dakmortel. Een bitumen dakbedekking vraagt geregeld inspectie, om te voorkomen dat er na hevige regenval lekkage optreedt door scheurtjes in de afdekking. Als bij dakonderhoud in Den Bosch wordt vastgesteld dat de dakbedekking onherstelbaar beschadigd is, kan deze worden vervangen door een kunststof dakbedekking als PVC of EPDM. Deze synthetische rubberfolie is duurzaam, milieuvriendelijk, onderhoudsvrij en gaat tot 50 jaar mee.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Met dakonderhoud in Den Bosch gaat uw dak langer mee

Onder het periodieke dakonderhoud in Den Bosch valt het opnieuw voegen van de schoorsteen. Oud en slecht voegwerk kan lekkage veroorzaken. De schoorsteen en gevel kunnen worden geïmpregneerd om water niet in de poreuze ondergrond te laten dringen. Bovendien kan mos, algen en vuil worden verwijderd. De schoorsteenkap kan verstopt raken of niet meer goed afdichten. Dakspecialist Brabant kan u adviseren over de beste schoorsteenkap en deze vakkundig monteren. Gevels en daken vragen onderhoud. U voorkomt een nieuw dak met dakonderhoud in Den Bosch. Laat uw dak en muren reinigen en coaten mét 5 jaar garantie.

Onderhoudscontract voor goed dakonderhoud

Met dakonderhoud in Den Bosch blijven uw dak en gevel het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. U houdt lekkage buiten de deur en verlengt de levensduur van uw dak. U kunt bij het afsluiten van een onderhoudscontract zelf de bezoekfrequentie bepalen. De staat van de dakbedekking wordt nauwkeurig onderzocht en het dak en de hemelwaterafvoeren worden gereinigd. Verwaarloos uw dak niet en bel 073-8700163, e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of vul het contactformulier of offerteformulier in voor goed en grondig dakonderhoud in Den Bosch.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 073-8700163, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons