Lekkage dak

Het is van groot belang om een lekkage dak snel te laten verhelpen. Zelfs de kleinste lekkage kan tot grote problemen en hoge kosten leiden. Roep bij een daklekkage direct de hulp in van Dakspecialist Brabant, dat voor spoedreparaties een 24-uursservice heeft. Onze deskundige, ervaren monteur komt na de melding van uw dakschade direct in actie om het probleem te verhelpen. Onze reparatieservice is 7 dagen per week en 365 dagen per jaar beschikbaar. Wij verrichten onze werkzaamheden door heel Nederland. Aarzel niet en neem bij lekkage dak meteen contact op met Dakspecialist Brabant.

Lekkage dak

Bel direct naar de dakspecialist

Een lekkage dak is meer dan vervelend. Binnendringend water kan uw vloer, muren en inboedel blijvend beschadigen. Haastig handelen is geboden. Dakspecialist Brabant beschikt als VCA-gecertificeerd bedrijf over de kennis, ervaring, materialen en middelen om de oorzaak van een daklekkage op te sporen en weg te nemen. Wij verrichten daarbij altijd eerst een deskundige dakinspectie inclusief foto’s om de staat van uw dak vast te stellen en een offerte op maat te kunnen uitbrengen.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Oplossing voor elk soort lekkage dak

Dakspecialist Brabant heeft een oplossing voor elke daklekkage, Een lekkage kan een gevolg zijn van een verstopte dakgoot, verschoven of kapotte dakpannen of gescheurd of gebogen lood bij de schoorsteen, waardoor water tussen de muur en het dak naar binnen loopt. Een verouderd of achterstallig onderhouden bitumen dak kan verdrogen en openspringen, met als gevolg dat water binnendringt. Lekkage dak kan komen door stormschade of ander van buiten komend onheil. Wij zorgen voor een snelle reparatie en een waterdicht dak, met een gedetailleerde afwerking. U krijgt 10 jaar garantie op onze producten en werkzaamheden.

Onderhoudscontract om daklekkage te voorkomen

Het repareren van een lekkage is het werk van een vakspecialist. Wij hebben de expertise en ervaring met alle soorten dakbedekkingen: kunststof, EPDM, bitumen of dakpannen. Ter voorkoming van problemen en hoge kosten kunt u periodiek een dakinspectie door ons laten uitvoeren, op een dag en tijdstip dat u schikt. Met het afsluiten van een onderhoudscontract bij Dakspecialist Brabant verkleint u het risico op lekkage, verlengt u de levensduur van uw dak en garandeert u zich bij schade van een verzekeringsuitkering.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 073-8700163, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

Voorkom ernstige gevolgschade

Heeft u last van een lekkage dak? Voorkom ernstige gevolgschade en hoge herstelkosten en maak gebruik van de spoedservice van Dakspecialist Brabant. Onze reparatieservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Wij verrichten als VCA-gecertificeerd bedrijf een deskundige dakinspectie. Uw dakprobleem wordt binnen 24 uur opgelost.

WhatsApp WhatsApp ons