Daklekkage Tilburg

Elke woning of bedrijfspand kan te maken krijgen met lekkage. Hetzij door een hevige storm, langdurige regenval of jarenlange blootstelling aan de uv-straling van de zon, dan wel door slijtage of achterstallig onderhoud aan de dakbedekking en afvoeren. Dakspecialist Brabant spoort bij een grondige dakinspectie elke daklekkage in Tilburg op en verhelpt het probleem snel en vakkundig. Als er sprake is van een acute lekkage met binnendringend water, wordt u dankzij onze spoedservicedienst binnen 24 uur aan een water- en winddicht dak geholpen. Tijdig dakonderhoud kan een daklekkage in Tilburg voorkomen. Met het afsluiten van een voordelig onderhoudscontract bij Dakspecialist Brabant houdt u problemen buiten de deur en verlengt u de levensduur van uw dak en dakconstructie.

Daklekkage Tilburg

Daklekkage bij een pannendak of bitumen dakbedekking

Een daklekkage in Tilburg kan vele oorzaken hebben. Heeft u een pannendak? Oude dakpannen worden poreus en kunnen verschuiven of kapot gaan. De aansluitingen van het dak bij een dakraam, dakkapel, lichtkoepel of schoorsteen zijn gevoelige plekken. Het lood kan gaan scheuren of verbuigen, waardoor water binnendringt. Een plat dak heeft vaak een bitumen dakbedekking, dat door de jaren door de wisselende weersomstandigheden heel wat te verduren heeft. Het kan aan het einde van de levensduur dunne plekken vertonen en scheuren, met vervelende lekkage tot gevolg. Het water kan alle kanten opstromen en bij een zwakke plek naar binnen sijpelen. Een verstopte afvoer van het regenwater is vaak ook een oorzaak van daklekkage in Tilburg.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Daklekkage in Tilburg opsporen of voor zijn met grondige dakinspectie

Een daklekkage in Tilburg treedt ook nogal eens op bij de aansluiting van de woning of bedrijfsruimte en een aanbouw. Dit kan komen door een ondeugdelijke overgang van de dakbedekking op de aanbouw met het bestaande hoofdgebouw, of door verzakking van de aanbouw. De aanhechtingen met het dak komen hierdoor onder druk te staan. Bij een grondige dakinspectie door Dakspecialist Brabant worden eventuele dakproblemen vroegtijdig opgespoord. Van beschadigde dakpannen, kantpannen, nokvorsten en verschillende soorten dakbedekkingen tot verrot houtwerk van het dak en de boeidelen tot gescheurd of verbogen voeg en loodwerk bij de schoorsteendakkapel, dakraam of lichtkoepel. Ook dakgotenkilgoten en regenpijpen worden op gebrekkigheid en verstoptheid gecontroleerd.

Dakspecialist Brabant is uw professionele en betrouwbare partner bij waterschadestormschade én voor onderhoud, reparatie en vernieuwing van uw dak en afvoeren. U houdt daklekkage in Tilburg op afstand en u verlengt de levensduur van uw dak met een onderhoudscontract op maat. Onze deskundige en VCA-gecertificeerde medewerkers hebben een scherp oog voor vervuiling, beschadiging, verzakking of scheurvorming van uw dak. Met een onderhoudsabonnement hoeft u zich geen zorgen te maken dat de verzekeraar bij een dakschade niet uitkeert.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 013-8700234, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

Daklekkage in Tilburg snel verhelpen dankzij 24-uursservicedienst

Een daklekkage in Tilburg komt nooit gelegen. Heeft u een acuut probleem? Meld uw lekkage bij onze 24-uursservicedienst en wij komen er zo snel mogelijk aan. Of bel 013-8700234 , e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruik het contactformulier voor uw vragen, advies of een vrijblijvende offerte.

WhatsApp WhatsApp ons