Daklekkage Eindhoven

Een droog dak boven uw hoofd lijkt zo gewoon, totdat er lekkage optreedt. U heeft dan een probleem. Het binnendringende water kan ernstige schade toebrengen aan uw dakconstructie, plafond en muren (vlekken en kringen), behang dat loslaat en interieurstukken. Neem bij een daklekkage in Eindhoven direct contact op met Dakspecialist Brabant. Wij zijn als ervaren en VCA-gediplomeerd bedrijf met een 24-uursservice u snel en vakkundig van dienst. Wij verhelpen binnen de afgesproken termijn de oorzaak van de daklekkage, zodat u snel weer over een wind- en waterdicht dak beschikt.

Daklekkage Eindhoven

Lekkage dak door acute oorzaak of door onopgemerkt gebrek

Een daklekkage kan een acute oorzaak hebben, of een gevolg zijn van een verborgen of onopgemerkt gebrek. Er kan waterschade optreden door aanhoudende, hevige regenval of smeltwater na een fikse sneeuw- of hagelbui. Dakspecialist Brabant stuurt bij vochtschade een vochtspecialist langs die het probleem achterhaalt, deskundig advies geeft over het noodzakelijke schadeherstel en een offerte op maat uitbrengt, waarin alle werkzaamheden en kosten zijn opgenomen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het verhelpen van daklekkage in Eindhoven bij stormschade, bijvoorbeeld als er dakpannen van uw dak gewaaid zijn of als er boomtakken op uw dak zijn gevallen.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakinspectie om daklekkage in Eindhoven te voorkomen of op te sporen

Een daklekkage kan pas na enige tijd zichtbaar worden. Bijvoorbeeld als er sprake is van gebroken nokvorsten of een gescheurde of dun geworden bitumen dakbedekking, die aan het einde van zijn levensduur is. Daklekkage kan optreden bij kapotte, poreuze of verschoven dakpannen, bij een door bladeren of vuil verstopte dakgoot, bij een gebrekkige kilgoot of bij gebogen of gescheurd lood bij de schoorsteen, dakkapel of lichtkoepel. Als het probleem al langere tijd aanwezig is, kan het houtwerk en isolatiemateriaal gaan rotten, met verzakking van uw dak tot gevolg. Het is verstandig om jaarlijks een dakinspectie te laten uitvoeren, om een daklekkage in Eindhoven te voorkomen.

Voordelig onderhoudscontract dat u volledig ontzorgt

Bij een dakinspectie door Dakspecialist Brabant krijgt u een duidelijk inzicht in de staat van uw dak. De nauwkeurige controle beperkt zich niet tot de dakpannen, dakbedekking en nokvorsten. Er wordt bij een daklekkage in Eindhoven gecheckt of het zinkwerk niet beschadigd is of aan slijtage onderhevig. Dit geldt tevens voor het voeg- en loodwerk bij de schoorsteen, de schoorsteenkap, de regenpijpendakgoot en kilgoten en de toestand van het houtwerk en de boeidelen, U voorkomt daklekkage en u verlengt de levensduur van uw dakbedekking met het afsluiten van een voordelig onderhoudscontract. U heeft zo ook de garantie dat uw verzekeraar uitkeert bij een eventuele dakschade.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 040-8700207, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

Neem contact op bij een daklekkage in Eindhoven

Dakspecialist Brabant verhelpt een daklekkage in Eindhoven bij platte en hellende daken van uw woning, winkel, kantoor of bedrijfshal. Maar ook van uw garage, serre, carport, dakkapel, dakraam of lichtkoepel. Wij zijn uw betrokken partner bij het voorkomen of oplossen van elke daklekkage. U kunt ons bellen 040-8700207, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of het contactformulier invullen. Wij staan voor u klaar.

WhatsApp WhatsApp ons