Daklekkage in Breda

Een daklekkage in Breda is uiterst vervelend en zorgt voor veel ongemak. De oorzaak van de lekkage is soms lastig te achterhalen, want er kunnen vele oorzaken zijn als verschoven of kapotte dakpannen, een verstopte dakgoot, gebogen of gescheurd lood bij de schoorsteen of dakkapel of een gebrekkige kilgoot. Dakspecialist Brabant weet als VCA-gecertificeerd bedrijf het probleem achter elke daklekkage in Breda te vinden én op te lossen. U hoeft niet lang op deskundige hulp te wachten. Wij bieden een 24-uursservice en zijn binnen 24 uur na uw melding ter plaatse om de daklekkage in Breda te verhelpen.

Daklekkage Breda

Grondige dakinspectie gevolgd door deskundige dakreparatie

Dakspecialist Brabant is gespecialiseerd in het exact traceren en deskundig repareren van de daklekkage in Breda. Wij verrichten een grondige dakinspectie, om de oorzaak op te sporen en u een offerte op maat aan te bieden voor de herstelwerkzaamheden. U weet precies waar u aan toe bent en betaalt niets te veel. Het is zaak om de lekkage zo snel mogelijk te verhelpen, want de gevolgen kunnen groot zijn. Denk aan een aangetaste dakconstructie, vlekken en kringen op het plafond en muren, behang dat loslaat en beschadigd interieur door een daklekkage in Breda.

Verschillende oorzaken van daklekkage in Breda

 

Een plat dak is gevoelig voor daklekkage in Breda. Er kan vocht en vorst tussen de naden komen, met daklekkage tot gevolg. Problemen kunnen worden voorkomen met een periodieke dakcontrole. U kunt bij Dakspecialist Brabant een onderhoudscontract afsluiten. U verlengt hiermee de levensduur van uw dak én u weet zeker dat de verzekering bij een eventuele waterschade of stormschade uitkeert. Een daklekkage in Breda kan ook veroorzaakt worden door beschadigde schoorsteenranden of niet goed overlopend lood bij de schoorsteen of dakkapel, waardoor er vocht tussenkomt. Een ander veelvoorkomend probleem is een door bladeren en vuil verstopte dakgoot.

Een daklekkage in Breda verhelpen of voorkomen

 

Een daklekkage in Breda verhelpen is vakwerk. Dakspecialist Brabant heeft de expertise en ervaring met alle typen daken (plat en hellend) en alle soorten dakbedekkingen, van bitumen of kunststof (PVC of EPDM) tot dakpannen. Heeft u last van een daklekkage of wilt u dit juist voorkomen met preventieve maatregelen? Neem vandaag nog contact op. Bel 073-8700163, e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of vul het contactformulier in voor uw vragen of advies. Of vraag direct een offerte aan.