Dakisolatie

Dakisolatie

 

Met een goede dakisolatie bespaart u jaarlijks honderden euro’s op uw energierekening. Bovendien woont u een stuk comfortabeler. Isolatie van uw dak voorkomt tocht en een onbehaaglijke temperatuur in huis. Waar uw energielast omlaag gaat, gaat de waarde van uw woning of bedrijfspand omhoog. Dakspecialist Brabant zorgt voor een effectieve dakisolatie, die een positieve invloed heeft op het binnenklimaat én op uw portemonnee. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op en laat u informeren over de vele voordelen van een goed geïsoleerd dak.

 

Milieuwinst én financiële winst door het isoleren van uw dak

 

Meer dan 80% van de woningen in Nederland heeft een vorm van dakisolatie. De praktijk leert echter dat de meeste daken matig geïsoleerd zijn. Het loont om uw dak goed te isoleren. Uw huis of bedrijfspand verliest hierdoor minder warmte, waardoor u minder gas of stroom hoeft te gebruiken. Dit scheelt in de CO2-uitstoot en is goed voor het klimaat. Behalve milieuwinst levert isolatie van uw dak ook financiële winst op. Volgens de Consumentenbond kunt u jaarlijks met allerlei maatregelen tot 2.700 m3 aardgas besparen, ofwel ongeveer € 1.700. Enkele voorbeelden van jaarlijkse besparingen bij het isoleren van een schuin dak:

 

  • Tussenwoning: circa € 500
  • Hoekwoning of twee-onder-één-kapwoning: circa € 600
  • Vrijstaande woning: circa € 1.000

 

Dakisolatie met een brandvertragende, thermische en waterafstotende laag

 

Dakspecialist Brabant kan eenvoudig en snel uw dak isoleren, zonder uw dak te moeten verhogen met isolatieplaten. In plaats daarvan gebruiken wij voor een optimale dakisolatie innovatieve isolatiefolie, dat uit een brandvertragende, thermische en waterafstotende laag bestaat. De gewenste isolatiewaarde kan vooraf goed worden bepaald. U krijgt een offerte op maat, waarna wij voor u aan de slag gaan. Na het verwijderen van de pannen, panlatten en tengels wordt het dak vrijgemaakt van stof, spijkers en eventuele vogelnesten. Hierna worden achtereenvolgens de tengels, isolatiefolie en panlatten geplaatst en uiteindelijk de pannen teruggelegd.

 

Zolder isoleren meest doeltreffende manier van isoleren

 

Dakspecialist Brabant kan zowel platte als hellende daken isoleren. Gemiddeld gaat ongeveer 25% tot 30% van de warmte in huis via het dak verloren. Ook met isolatie van een plat dak kunt u veel besparen op uw energierekening. De meest effectieve manier van woningisolatie is het isoleren van de zolder, aangezien de warmte opstijgt en via het dak naar buiten vervliegt. Onze dakspecialisten kunnen u op maat adviseren over de juiste dakisolatie, in relatie tot de dakopbouw en het voorkomen van condensatie.

 

Wilt u meer informatie of advies over de mogelijkheden van dakisolatie voor uw specifieke situatie? Bel 073 2005 399, e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruik het contactformulier voor vragen of advies. Of vraag direct een vrijblijvende, gratis offerte aan. U krijgt snel de verlangde informatie.

Onze service & dienstverlening

  Voordelig & ervaren

  Deskundige dakinspectie

  Vakkundig & betrouwbaar

  24/7 service

  Actief in héél Brabant

  10 jaar garantie

  VCA gediplomeerd bedrijf

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3

Anita de Brouwer
08:37 21 Jan 20
Hele goede ervaringen met Dakspecialist Brabant.
Marc Wessels
18:35 12 Dec 19
Omer Coskun
14:21 12 Dec 19
Top kwaliteit en hele goede service!!
MAWS Productions
11:35 12 Dec 19
Professioneel bedrijf met duidelijk kennis van zaken. Enorm tevreden met ons nieuwe dak!

Benieuwd wat wij voor

u kunnen betekenen?

WhatsApp WhatsApp ons