Dakinspectie

Download

Door op de knop te klikken kunt u ons onderhoudscontract downloaden.

Dakinspectie

Met een vakkundige dakinspectie door Dakspecialist Brabant, krijgt u een goed inzicht in de staat van uw dak. U komt te weten of uw dak mogelijk lekt, beschadigd is, achterstallig onderhoud vertoont of aan het einde van zijn levensduur is. Wij voeren deze deskundige inspectie gratis uit, op een dag en tijdstip dat u het beste schikt. De dakinspectie wordt ondersteund met foto’s. U krijgt indien nodig een vrijblijvende offerte op maat van noodzakelijke herstel- of vervangingsmaatregelen. Met regelmatig dakonderhoud door onze specialisten voorkomt u daklekkage en andere gebreken aan uw dak en toebehoren.

Grote problemen voorkomen met een deskundige inspectie van uw dak

Dakspecialist Brabant is uw vakkundige en betrouwbare partner voor een dakinspectie van platte en hellende daken. Wij kunnen elke daksoort aan een nauwkeurig onderzoek onderwerpen. Van het dak van uw huis, garage, carport, dakkapel of serre tot het dak van uw kantoor, winkel, bedrijfsgebouw of instelling. Het is verstandig om jaarlijks uw dak te laten inspecteren, om grote problemen te voorkomen als:

 • Daklekkage als gevolg van gescheurd bitumen, kapotte of verschoven pannen of gebroken nokvorsten
 • Aantasting van dakpannen door mos, vuil of algen
 • Verrotting van houtwerk en/of isolatiemateriaal, met verzakking van uw dak tot gevolg
 • Vocht en schimmel op uw plafond en uw binnenmuren

Uitgebreide en nauwkeurige dakinspectie, inclusief toebehoren

Een dakinspectie door Dakspecialist Brabant beperkt zich niet tot het dak alleen, maar omvat ook de dakconstructie en opbouw inclusief bevestigingen en randstroken, materiaalkeuze en isolatiewaarde. Er wordt ook gecontroleerd of het zinkwerk niet beschadigd is of aan slijtage onderhevig is. De kilgoten, regenpijpen en dakgoten worden gecheckt, evenals het lood bij de schoorsteen en/of dakkapel. Onze inspectie richt zich specifiek op:

 • De dakpannen (kapot, verschoven of poreus) of het bitumen (dun of gescheurde naadverbindingen)
 • Het houtwerk van het dak en de boeidelen
 • De nokvorsten en kantpannen
 • De schoorsteen (voegwerk, loodwerk, plateau en kap)
 • Gebrekkige of verstopte kilpijpen, regenpijpen, dakgoten en zinkwerk
 • De dakkapellen, dakramen en/of lichtkoepels
 • De reiniging van uw dak
 • Overige kleine gebreken en/of daklekkages

Geen zorgen meer over uw dak met een onderhoudsabonnement

Een daklekkage of dakbeschadiging wordt door de bewoner of pandeigenaar vaak te laat opgemerkt. Een tijdige dakinspectie gevolgd door periodiek onderhoud houdt dakproblemen buiten de deur. Wij zijn gespecialiseerd in bitumen daken, pannendaken en daken van monumentale panden. Met een onderhoudscontract op maat hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de toestand van uw dak.

Vraag nu meteen een gratis professionele dakinspectie aan, om verzekerd te zijn van een water- en winddicht dak boven uw hoofd. Bel 073-8700163, e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruik hiervoor het online contactformulier voor uw vragen of verzoeken. Onze specialisten staan voor u klaar.

Gratis dakinspectie

Wilt u gebruik maken van een gratis en deskundig dakinspectie?

Neem dan contact met ons op en wij laten u weten wanneer wij bij u in de buurt zijn.


  [dynamictext* your-subject "CF7_get_post_var key='title'"]

  Ons werkgebied

  Hieronder de straal van ons werkgebied.

  WhatsApp WhatsApp ons