Problemen lossen wij op

Een dakdekker kan voor een groot aantal situaties ingehuurd worden. Heeft u wel eens last gehad van een lekkage? Is uw dak toe aan een grondige renovatie of zijn er andere werkzaamheden nodig? Dan staat Dakspecialist Brabant in Waalwijk voor u klaar dit op te lossen.

Dakdekker Waalwijk

Voorkom schade

Na tien tot vijftien jaar kan een dak toe zijn aan een grondige renovatie. Dakpannen kunnen immers verouderen en hun kwaliteit verliezen of zelfs breken. Daarnaast komt een daklekkage geregeld voor. Voornamelijk bij oude gebouwen kunt u te maken krijgen met deze nare ervaring. Lekkages kunnen zorgen voor grote schade en dienen om deze reden zo spoedig mogelijk verholpen te worden. Daarnaast geld natuurlijk ook dat voorkomen beter is dan de schade die het veroorzaakt. Hiervoor kunnen wij u de nodige hulp bieden. Want door een nieuwe dakbedekking kunt u beginnen aan nieuwe start. Met zo’n dakrenovatie kunt u weer verder en is uw huis en inboedel veilig tegen waterschade.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Wat wij u bieden

Dakspecialist Brabant is schoorsteenveger en allround dakdekker in Waalwijk. Wanneer u in Waalwijk of omgeving woont, kunnen wij de nodige hulp bieden bij deze diensten. Bent u op zoek naar een betaalbare mogelijkheid voor een dakrenovatie en een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is? Dan zullen wij uw wensen vervullen. Naast dakinspectie en dakisolatie verzorgen wij ook de gehele dakbedekking. Door jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgebouwd, zodat wij u het beste van dienst kunnen zijn. Daarnaast bent u hierdoor zeker van een betrouwbaar bedrijf waarbij u de renovatie kunt neerleggen. We werken enkel met ervaren medewerkers zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast bieden wij gunstige tarieven, zodat u ook voordeliger uit bent. Voor een uitstekende dakdekking neemt u contact met ons op. Vraag een vrijblijvende offerte aan zodat een passende aanbeveling gedaan kan worden.

image01

Wij staan voor u klaar

Het dak is het belangrijkste deel van uw woning of bedrijfspand. Het weert wind en water en het biedt een mooie uitstraling. Dakspecialist Brabant houdt als dakdekker in Waalwijk uw dak in goede staat. Of repareert, renoveert of vernieuwd uw bitumen dak of pannendak bij lekkage, achterstallig onderhoud of stormschade.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 073-8700163, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

10 jaar garantie op dakwerkzaamheden

Is uw dak aan onderhoud of vervanging toe? De dakdekker in Waalwijk regelt dit als VCA-gecertificeerd bedrijf op vakkundige en voordelige wijze. Wij leveren een 24-uursservice. U krijgt 10 jaar garantie op onze producten en diensten. Onze werkzaamheden beslaan ook dakgoten, kilgoten, regenpijpen, schoorstenen en dakisolatie.

WhatsApp WhatsApp ons