Dakdekker Veghel

In welke deel van Veghel u ook woont, uw dakdekkersbedrijf staat het hele jaar voor u klaar om u professioneel van dienst te zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u een beroep doen op onze expertise, die we zowel in woord als daad met u delen. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om het realiseren van een volledig nieuwe dakbedekking of de reparatie of renovatie van reeds bestaande daken.

Dakdekker Veghel

Dakrenovatie Veghel

Het eerste dak wat niet aan slijtage onderhevig is moet nog uitgevonden worden. Een grondige dakrenovatie is iets waar u door de jaren heen eigenlijk niet aan kunt ontkomen als u comfortabel gebruik wilt blijven maken van uw woning of bedrijfspand. Wat dat betreft kunt u met een gerust hart een beroep doen op uw dakdekkersbedrijf in Helmond. Als u gebruik maakt van onze expertise, zorgen we er op onze beurt voor dat de bedekking van uw dak snel weer in optima forma verkeert.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Daklekkage Veghel

Storm, vrieskou en pittige regenbuien zijn niet bepaald de beste vrienden van daken. Meer dan eens zijn ze er de oorzaak van dat u te maken krijgt met een daklekkage. Om te voorkomen dat u binnen in uw woning of bedrijfspand onnodige schade oploopt als gevolg van de weersinvloeden, staan we dag en nacht voor u klaar om de overlast van lekkages aan uw dak te verhelpen. We zijn pas tevreden als u er weer droog bijzit.

image01

Dakbedekking Veghel

Of u nu kiest voor een bitumineuze dakbedekking of een EPDM rubberlaag, wij zorgen ervoor dat de klus vakkundig geklaard wordt. In nauw overleg met u maken we graag vrijblijvend een plan van aanpak en informeren we u over de verschillende mogelijkheden van het professioneel laten bedekken van uw dak. Daarbij houden we op verschillende fronten rekening met de inhoud van uw portemonnee. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw dak tevens te laten voorzien van een extra isolatielaag. Dit zorgt er weliswaar voor dat het totale kostenplaatje van de klus iets hoger uit zal vallen, maar zorgt er daarentegen ook voor dat de jaarlijkse energierekening aanmerkelijk lager uitpakt. Hierdoor verdient u de extra gemaakte kosten reeds binnen enkele jaren terug.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 0413-870122, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons