Dakdekker Valkenswaard

Een nieuw dak uitkiezen kan lastig zijn. Wanneer uw huis toe is aan dakrenovatie is het verstandig om een goede erkende dakdekker in te huren. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen op het gebied van dakbedekking. Wij zijn dé dakspecialist in Valkenswaard.

Dakdekker Valkenswaard

Wij helpen u graag

Wij zijn toegewijd en helpen onze klanten op een klantvriendelijke en respectvolle manier. Er zijn een aantal soorten dakbedekking zoals: EPDM, Bitumen, kunststof en dakpannen. Het is helemaal afhankelijk van uw smaak en de architectuur van uw huis welke soort dakbedekking het beste bij u past. Wij zullen met u gaan kijken wat meest ideale voor uw persoonlijke situatie is.

Uw dak is uiteraard meer dan een onderdeel wat uw huis tegen weer en wind beschermd. Het kan ook een plek zijn voor zonnepanelen en belangrijke kabels. Bij een daklekkage is het verstandig om direct contact met ons op te nemen. Zo voorkomt u onnodige schade aan uw dak en zolder. Wij hebben de know-how en de juiste apparatuur in huis om een reparatie of dankrenovatie tot een goed einde te brengen.

De dakdekker gaat met u kijken naar welke mogelijkheden er zijn op het gebied van daken. Ook kunt u met ons een kleur uitzoeken en uiteraard welke stijl het beste bij u past. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een grote klantenkring opgebouwd. Of het nou om dakpannen gaat of dakshingles, wij kunnen het voor u aanbrengen. Een goed dak is tevens een diepte-investering. Uw huis wordt er meer waard van. In vele gevallen zorgt het ook voor betere isolatie in uw woning. Hierdoor bespaart u op de korte termijn al veel geld uit op uw energierekening. Bij ons krijgt u service voor een betaalbare prijs. Wij zorgen ervoor dat wij altijd scherpere prijzen hebben dan onze concurrentie in Valkenswaard. U kunt altijd even contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd
WhatsApp WhatsApp ons