Dakdekker in Udenhout

Zoekt u een professionele dakdekker in Udenhout voor het vernieuwen, repareren of onderhouden van uw dak? Dakspecialist Brabant helpt elk dakprobleem uit de wereld en zorgt ervoor dat u een droog en tochtvrij dak boven uw hoofd heeft. Wij zijn uw vertrouwde adres voor het herstellen van een beschadigd dak, het verhelpen van daklekkage en vele andere dakwerkzaamheden. Onze ervaren, VCA-gecertificeerde dakdekkers zijn dagelijks actief met het leggen van bitumen dakbedekkingen, van allerlei soorten en kleuren dakpannen en het aanbrengen van dakisolatie. U krijgt 10 jaar garantie op onze producten en diensten. Heeft u een acuut dakprobleem? Roep de hulp in van onze 24-uursservice en wij komen eraan.

Dakdekker Udenhout

Uw dak wind- en waterdicht met bitumen dakbedekking

Er zijn vele redenen voor het inschakelen van de dakdekker in Udenhout. Uw bitumen dak staat dagelijks aan wisselende weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf bloot. Denk aan extreme hitte, koude vriesnachten, bladeren en afgebroken takken op het dak, scheurvorming of loslating door slijtage of achterstallig onderhoud. Dakspecialist Brabant maakt uw platte dak weer wind- en waterdicht met sterk en duurzaam bitumen, dat uv-bestendig is en weinig onderhoud vraagt. Uw bitumen dak gaat 10 tot 15 jaar mee. En nog wat langer, als u kiest voor periodiek onderhoud door onze vakspecialisten. Vraag een deskundige, gratis dakinspectie aan van het dak van uw woning, garage, carport, dakkapel, serre of bedrijfsgebouw.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakdekker in Udenhout legt, reinigt en coat uw pannendak

Uw pannendak heeft door de jaren heel wat te verduren. De dakpannen worden poreus door ouderdom en slijtage. Ze kunnen verschuiven of kapot gaan door hevige storm en forse hagelbuien. Bovendien worden de dakpannen aangetast door mossen, algen, vogeluitwerpselen en kalkaanslag. Uw erkende dakdekker in Udenhout is gespecialiseerd in het leggen van vele modellen en kleuren dakpannen. Van keramische pannen met een gemiddelde levensduur van 50 jaar tot voordelige betonnen pannen die gemiddeld 30 jaar meegaan. Met reiniging en coating houden wij uw dak schoon en behoudt uw dak zijn mooie uitstraling.

Breng uw energielasten fors omlaag met innovatieve dakisolatie

Door het leggen van dakpannen te combineren met dakisolatie, kunt u uw energielasten flink omlaag brengen. Afhankelijk van of u een tussenwoning, hoekwoning of vrijstaande woning heeft, kunt u vele honderden euro’s per jaar besparen. Dakspecialist Brabant gebruikt als professionele dakdekker in Udenhout innovatieve isolatiefolie. Dit bestaat uit een brandvertragende, waterafstotende en thermische laag. Wij adviseren u op maat over de juiste dakisolatie, in relatie tot de dakopbouw en het voorkomen van condensatie. Bekijk onze projecten en lees ons gastenboek om u een indruk te vormen van onze hoge kwaliteit dienstverlening.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 013-8700234, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

Neem contact op voor uw dakdekkerswerkzaamheden

Elk dak is onderhevig aan slijtage, met op den duur vaak lekkage tot gevolg. Uw dakdekker in Udenhout verricht een gratis dakinspectie en voert, indien nodig, correctiewerkzaamheden uit.  Wij zijn u van dienst met zinkwerk, het aanbrengen en vervangen van hemelwaterafvoer en onderhoud aan schoorstenen en schoorsteenkappen. Wij zijn trots op onze hoge klantenwaardering. Neem contact op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte voor uw dakdekkerswerkzaamheden.

WhatsApp WhatsApp ons