Dakdekker Uden

Wilt u uw dak laten renoveren, herstellen of volledig vernieuwen, bij dakspecialist Brabant bent u aan het goede adres wanneer u een dakdekker in Uden zoekt. Na een initiële deskundige inspectie van uw dak zal de dakdekker samen met u overlopen welke mogelijkheden er zijn en welk kostenplaatje daar bij hoort. U kunt rekenen op vakkundig en betrouwbaar advies voor alle werkzaamheden die aan uw dak gerelateerd zijn.

Dakdekker Uden

Nood aan dakrenovatie?

Hebt u een oude woning gekocht of heeft uw dak zijn beste jaren gekend, dan is een dakrenovatie aan de orde. Dit kan een kleine dakrenovatie zijn waarbij gekeken wordt naar het plateau van de schoorsteen, de nokvorsten, de dakgoten en de voegen, maar evengoed wordt het volledige dak vernieuwd of hersteld waar nodig. Om zelf zo min mogelijk last te ondervinden van de werken, is het een aanrader om met een professionele partner als dakspecialist Brabant te werken.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Wat te doen bij een daklekkage?

Idealiter zorgt u voor een regelmatig onderhoud van uw dak. Deze preventieve maatregel zorgt ervoor dat lekkages of andere problemen vermeden kunnen worden. Hebt u echter te maken met een daklekkage, dan zijn hier verschillende mogelijke oorzaken voor. Een scheur in het schoorsteenplateau, losse dakpannen die verschoven zijn of verduring van de roofing zijn maar enkele mogelijkheden. Een snelle opsporing van de daklekkage leidt meestal gelukkig ook naar een snelle oplossing.

De juiste dakbedekking kiezen

Om uw dak zo optimaal mogelijk te maken, is het belangrijk om de juiste bedekking te kiezen. Deze is afhankelijk van het type dak dat op uw woning staat. Voor platte daken is een bitumen dakbedekking of EPDM een goede keuze. Een kunststof dakbedekking kan zowel voor een plat als hellend dak gebruikt worden. Dakpannen ten slotte geven een hellend dak een mooie uitstraling.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 0413-870122, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

Wij staan voor u klaar

Wilt u uw dak laten renoveren of vernieuwen? Of heeft u daklekkage? Schakel de dakdekker in Uden in. Dakspecialist Brabant zorgt voor een wind- en waterdicht bitumen dak of pannendak. Wij zijn ook uw partner voor dakisolatie en zinkwerk. U krijgt 10 jaar garantie op alle geleverde producten en diensten.

WhatsApp WhatsApp ons