Dakdekker Tilburg: uw expert in daken

Het dak is een essentieel onderdeel van uw woning en tevens een van de meest kwetsbare onderdelen. Uw dak kan door storm of regen lek of beschadigd raken, of uw huidige dakbedekking heeft na jaren ernstige slijtage. De dakdekker Tilburg heeft een oplossing voor elk dakprobleem. Als professioneel, VCA-gecertificeerd dakdekkersbedrijf zorgen wij voor een snelle en vakkundige dakreparatie of renovatie. Bij spoed kunt u gebruikmaken van onze 24-uurs service. U kunt ons ook inschakelen voor periodiek dakonderhoud, dakisolatie, het plaatsen van een nieuw dak, dakraam of dakkapel. Neem contact op met Dakspecialist Brabant, om uw dakklus tot een goed einde te brengen.

Dakdekker Tilburg

De dakdekker Tilburg: Expertise met alle soorten dakbedekkingen

U bent bij Dakspecialist Brabant aan het juiste adres voor het repareren, vervangen of nieuw plaatsen van alle soorten dakbedekking op platte en hellende daken. Een kunststof dakbedekking is milieuvriendelijker dan een bitumen dakbedekking, dat duurzaam waterdicht is, goed hecht en eenvoudig kan worden verwerkt. Als dakdekker plaatsen wij tevens onderhoudsvrije en duurzame EPDM dakbedekking van synthetische rubberfolie, dat wel vijftig jaar meegaat. Wij leggen nieuwe dakpannen en verzorgen het zinkwerk bij beschadiging of slijtage door de weersomstandigheden. U kunt onze hulp ook inroepen voor nieuwe kilgoten of regenpijpen, het vernieuwen van lood in dakkapel of schoorsteen, of het repareren of vervangen van de dakgoot.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

De dakdekker Tilburg voorkomt problemen

Met dakrenovatie en onderhoud wordt lekkage en beschadiging voorkomen. Dakspecialist Brabant reinigt en coat gevels en daken en impregneren biedt extra bescherming. Door de weersomstandigheden ingescheurde nokvorsten worden verholpen met een professionele renovatie. De dakdekker in Tilburg is ook uw partner voor onderhoud en renovatie van schoorstenen en montage van schoorsteenkappen, ter bescherming tegen rook en gassen, vogels en regeninslag.

image01

Van dakinspectie tot dakvervanging in Tilburg

Heeft u een daklekkage? Meld dit direct aan Dakspecialist Brabant en wij komen er bij waterschade of stormschade aan voor een snelle, vakkundige dakreparatie. Wij voeren eerst een grondige dakinspectie uit om de exacte gebreken vast te stellen en een maatofferte uit te kunnen brengen. Met het afsluiten van een onderhoudscontract bij Dakspecialist Brabant voorkomt u problemen en weet u zeker dat de verzekering bij schade uitkeert.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 013-8700234, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

24-uursservice voor een snel herstel

Heeft u last van daklekkage door hevige regenval of dakbeschadiging door een fikse storm? Of is uw dak door achterstallig onderhoud of jarenlang gebruik aan renovatie of vernieuwing toe? Schakel altijd dé dakdekker in Tilburg in. Dakspecialist Brabant is gespecialiseerd in alle soorten dakwerkzaamheden en alle typen dakbedekkingen, van bitumen, dakpannen of zink tot shingles, kunststof en EPDM. Onze gecertificeerde en ervaren medewerkers zorgen tevens voor een duurzame dakisolatie of het plaatsen van een dakkapel of dakraam. Kan het dakprobleem niet wachten? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice voor een snel herstel van uw dak, kilgoot, regenpijp, nokvorst of schoorsteen.

WhatsApp WhatsApp ons