Dakdekker schuin dak

Heeft uw hellende dak een renovatie nodig en moeten de dakpannen worden vervangen? Dakspecialist Brabant is uw betrouwbare en vakbekwame dakdekker voor een schuin dak. Wij zijn expert in het leggen van keramische en betonnen dakpannen. En in onderhoud en renovatie van een pannendak. U heeft de keuze uit vele soorten dakpannen, van verschillend model en kleur. Uw schuine dak krijgt met deze klassieke en populaire dakbedekking een uitstraling die bij uw wensen en woonstijl past. Ervaar het zelf en maak een afspraak voor een gratis dakinspectie.

Dakdekker schuin dak

Keuze tussen keramische en betonnen dakpannen

Heeft u een schuin dak met oude dakpannen? Grote kans dat de pannen op een gegeven moment scheuren of breken en poreus worden. Met als gevolg dat er hemelwater door het dak naar binnen sijpelt en er lekkage optreedt. De ervaren, VCA-gecertificeerde dakdekker voor een schuin dak legt dagelijks keramische dakpannen van gebakken klei. Ze zijn kwalitatief hoogstaand en ze gaan gemiddeld 50 jaar mee. Vaak nog langer bij periodiek dakonderhoud. Betonnen dakpannen zijn wat voordeliger en ze hebben een iets kortere levensduur (30 jaar) dan keramische dakpannen.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakdekker voor een schuin dak zorgt ook voor dakisolatie

Onze gespecialiseerde dakdekker voor een schuin dak zorgt bij de dakrenovatie of vervanging van de dakbedekking voor een goede ventilatie aan de onderzijde. Door de plaatsing van panlatten en tengellatten ontstaat er ruimte, waardoor er luchtstroming vanaf de dakvoet naar de nok is. Er kan een onderdak worden geplaatst voor optimale waterdichtheid. Het is interessant om de dakvernieuwing te combineren met dakisolatie. Een hellend dak isoleren is mogelijk met verschillend isolatiemateriaal. Dakspecialist Brabant kan u op maat adviseren.

Dakpannen meest gebruikte bedekking voor hellende daken

De meeste woningen in Nederland zijn voorzien van een schuin dak. Dakpannen zijn de meest gebruikte bedekking voor hellende daken. Een pannendak biedt vele voordelen. Het materiaal heeft een lange levensduur en het is bestand tegen wisselende, extreme weersomstandigheden. De dakbedekking is eenvoudig te onderhouden, brandveilig, snel te leggen én het heeft een prachtige uitstraling. Alle reden om direct een vrijblijvende, gratis offerte aan te vragen bij de dakdekker voor een schuin dak.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 073-8700163, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

Uw schuine dak gereinigd, gecoat of geïmpregneerd

De dakdekker voor een schuin dak maakt uw dak wind- en waterdicht. Dakspecialist Brabant is dagelijks actief met het leggen van dakpannen op hellende daken, evenals met onderhoud van pannendaken die in de loop der jaren worden aangetast door algen, mossen, vogeluitwerpselen en kalkaanslag. Wij reinigen en coaten uw schuine dak, zodat uw schone dak het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand wordt. U kunt ter optimale dakbescherming tegen weersinvloeden en andere schadelijke externe factoren ook kiezen voor impregneren.

Dakdekker voor een schuin dak staat altijd voor u klaar

De dakdekker voor een schuin dak van Dakspecialist Brabant staat altijd voor u klaar. Bij geplande werkzaamheden én bij een spoedklus, bijvoorbeeld bij een daklekkage. Wij zijn u ook van dienst met nokvorstenrenovatie en onderhoud van schoorstenen en schoorsteenkappen. U krijgt 10 jaar garantie op de geleverde producten en werkzaamheden. Heeft u vragen of verzoeken? Bel (073-8700163), e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of verzend het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons