Dakdekker Rosmalen

Wij zijn dé allround dakdekker in de omgeving Rosmalen. Dakspecialist Brabant is een deskundig en betrouwbaar bedrijf welke u graag helpt bij dakbedekking, dakrenovatie en dakisolatie. Voorkom grote problemen op de lange termijn en laat uw dak tijdig controleren. Ga over op renovatie wanneer uw dak in slechte conditie verkeert en bespaar hiermee een hoop ellende en geld. Ook voor isolatie zit u bij ons goed en zal voor u een effectieve kostenbesparing opleveren. Wij voeren ons werk ten alle tijden uit met ervaren en professionele medewerkers en bieden kwalitatief werk tegen gunstige tarieven.

Dakdekker Rosmalen

Daklekkage

Niets is zo vervelend als een lekkage in uw dak. Door een tijdige inspectie van uw dak kunt u vaak een deklekkage voorkomen. Natuurlijk zijn er ook externe factoren waar u niets tegen kunt doen, zoals bij stormschade. Mocht u last hebben van een daklekkage, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Klein of groot, de essentie van een snelle en effectieve reparatie is groot om verdere schade aan onder andere uw muur en plafond tegen te gaan.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakbedekking

Bezig met een nieuw dak of is uw huidige dak aan vervanging toe? Laat dit dan over aan uw dakspecialist in Rosmalen en omgeving. Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende soorten dakbedekkingen. Kunststof, leisteen, EPDM, bitumen, dakpannen zijn soorten waarmee wij volledig vertrouwd zijn. In samenspraak met u leggen wij voor u een betrouwbaar en kwalitatief dak aan.

image01

Dakrenovatie

Een probleem in uw dak kan zodanig groot worden dat een dakrenovatie nodig is. Denk aan een lekkende goot wat leidt tot houtrot of verouderde dakpannen die teveel vocht opnemen waardoor het binnen huis klam en vochtig is. Voor elke situatie bieden wij een gepaste oplossing en voeren deze uit in de praktijk, zodat u weer langere tijd op uw dak kunt vertrouwen ongeacht de omstandigheden.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 073-8700163, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

Professioneel, betrouwbaar en voordelig

Zoekt u een professionele, betrouwbare en voordelige dakdekker in Rosmalen? Dakspecialist Brabant staat als ervaren en VCA-gecertificeerd bedrijf voor u klaar. Met een 24-uurs spoedservice bij daklekkage met waterschade of stormschade. Op afspraak bij dakrenovatie, dakvernieuwing of dakonderhoud. Wij verzorgen een deskundige dakinspectie en leveren maatwerk met 10 jaar garantie.

WhatsApp WhatsApp ons