Dakdekker plat dak

Is uw platte dak aan reparatie of vernieuwing toe? Dakspecialist Brabant maakt met een nieuwe, bitumen dakbedekking uw dak weer wind- en waterdicht. Bitumen is duurzaam, sterk, waterdicht en uv-bestendig. Het materiaal is bovendien eenvoudig te verwerken en het vraagt weinig onderhoud. Onze dakdekker voor uw platte dak zorgt ervoor dat u minstens 10 tot 15 jaar zorgeloos van uw nieuwe dak kunt genieten. Vaak nog langer als u kiest voor periodiek onderhoud door onze ervaren, VCA-gecertificeerde dakdekkers. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Dakdekker plat dak

Plat dak krijgt door de jaren heel wat te verduren

Een plat dak krijgt door de jaren heel wat te verduren. Bij regenval blijft er water op het dak liggen, totdat het verdampt. Het platte dak kan op een gegeven moment ook beschadigd raken door extreme hitte, vrieskou, bladeren op het dak of stormschade met afgebroken takken. De dakdekker voor een plat dak kan bij een professionele dakinspectie zien of er sprake is van achterstallig onderhoud of (ernstige) slijtage van het platte dak. De dakbedekking kan scheuren of poreus worden, met lekkage tot gevolg. Tijdig handelen is van groot belang, want voorkomen is beter dan genezen.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakdekker voor plat dak biedt altijd een oplossing op maat

Zoekt u een dakdekker voor een plat dak op uw schuur, carport, garage, loods, uitbouw, dakkapel of veranda? De vakmensen van Dakspecialist Brabant bieden een oplossing voor elk soort plat dak. Ook op dat van uw vakantiewoning, bedrijfspand of winkel. Wij bieden als fullservice dakexpert een 24-uursservice voor spoedreparaties aan uw platte dak bij daklekkage of stormschade. Onze service is 7 dagen per week en 365 dagen per jaar beschikbaar. Wij verrichten onze werkzaamheden door heel Nederland.

Plat dak vervangen combineren met dakisolatie

Onze dakdekker voor een plat dak kan de gehele bitumen dakbedekking verwijderen en vernieuwen of een nieuwe laag over de bestaande dakbedekking leggen. Deze laatste optie is goedkoper dan een totale vernieuwing. Als u ruimte onder uw platte dak heeft, kunt u overwegen om het dak te isoleren. Met een vakkundige dakisolatie door Dakspecialist Brabant voorkomt u dat er tientallen procenten energieverlies optreedt, als gevolg van warmte die via het dak vervliegt. U bespaart hiermee tevens fors op uw energierekening.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 073-8700163, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

Meeste mensen kiezen voor de voordelen van een bitumen dakbedekking

De meeste mensen kiezen bij een plat dak nog altijd voor een bitumen dakbedekking. Bitumen is goedkoper dan kunststof en het heeft minder risico op beschadiging. Onze dakdekker voor een plat dak gebruikt twee verschillende soorten bitumen: APP (Atactische PolyPropyleen) of SBS (Styreen Butadieen Styreen). In APP is elastische kunststof verwerkt. In SBS is kunstmatig gefabriceerd rubber verwerkt.  Dakspecialist Brabant kan u deskundig informeren en op maat adviseren over welke soort bitumen dakbedekking in uw situatie het meest geschikt is.

 

De dakdekker voor een plat dak levert vakwerk op het hoogste niveau. Dakspecialist Brabant geeft 10 jaar garantie op de geleverde producten en werkzaamheden. Geïnteresseerd? Bel (073-8700163), e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruik het contactformulier. Of vraag direct een gratis, vrijblijvende offerte aan.

WhatsApp WhatsApp ons