Dakdekker Oss

Bij Dakspecialist Brabant bent u niet alleen aan het goede adres wanneer u op zoek bent naar een dakdekker in Oss, maar ook in de rest van Nederland. Onze ervaren dakdekkers kunnen alle voorkomende dakwerkzaamheden uitvoeren op het gebied van dakbedekking, dakrenovatie en daklekkage. Ook voor een deskundige dakinspectie kunt u bij ons terecht. Dankzij onze snelle 24-uursservice zijn wij bovendien op ieder uur van de dag bereikbaar voor spoedreparaties. Onze dakdekkers zijn ervaren, betrouwbaar en kennen de nieuwste mogelijkheden.

Dakdekker Oss

Vakkundige dakrenovatie in Oss

Een dakrenovatie kan om meerdere redenen verstandig zijn. Het kan zijn dat u de eerste lichte problemen al geconstateerd heeft, maar nog beter is het om deze problemen voor te zijn. Door renovatie wordt het dak op alle nodige fronten aangepakt waardoor de levensduur verlengd wordt en het dak weer bestand is tegen wind, regen en andere weersomstandigheden. Door uw dak goed te onderhouden gaat het dak langer mee, worden lekkages voorkomen en gaat er minder warmte van binnenshuis verloren. Dit bespaart u zowel veel kosten op de lange termijn als een hoop ergernis.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Grijp snel in bij daklekkage

Wacht niet te lang met het inschakelen van een dakspecialist wanneer u lekkageproblemen ondervindt. Wanneer er vocht binnenshuis komt kunnen niet alleen uw bezittingen en vloeren aangetast worden, maar vaak zit het vocht ook al op plaatsen waar u het niet kunt zien. Voor een daklekkage in Oss kunt u middels onze 24-uursservice snel geholpen worden. Vierentwintig uur per dag zijn wij bereikbaar per telefoon, waardoor er binnen een dag een dakdekker langs kan komen om noodreparaties uit te voeren. Onze dakdekkers verhelpen de problemen en zorgen ervoor dat u er weer droog bij zit.

image01

Nieuwe dakbedekking nodig in Oss?

Wij zijn niet alleen ervaren in het uitvoeren van reparaties en onderhoud, maar kunnen ook nieuwe dakbedekking aanbrengen. Voorbeelden hiervan zijn EPDM, kunststof, bitumen of dakpannen. Doordat wij overtuigd zijn van de kwaliteit die wij leveren, geven we op elke vorm van bedekking tien jaar garantie. Wilt u ook gebruik maken van onze uitstekende service? Informeer dan naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn u graag van dienst!

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 073-8700163, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

Wij staan voor uw klaar

Bent u van plan om uw bitumen dak of pannendak te vervangen? Dakspecialist Brabant verzorgt dit als dé dakdekker in Oss op vakkundige en voordelige wijze. Roep onze hulp in voor aanleg, reparatie of onderhoud aan uw dak, of dakisolatie. Voor spoedreparaties bij daklekkage of stormschade hebben wij een 24-uursservice.

WhatsApp WhatsApp ons