Dakdekker Helmond

Van Rijpelberg tot Dierdonk en van Brandevoort tot Warande. In welke deel van Helmond u ook woont, uw Dakspecialist Brabant staat het hele jaar voor u klaar om u professioneel van dienst te zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u een beroep doen op de dakdekker Helmond, die we zowel in woord als daad met u delen. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om het realiseren van een volledig nieuwe dakbedekking of de reparatie of renovatie van reeds bestaande daken.

Dakdekker Helmond

De dakdekker Helmond: voor dakrenovatie en onderhoud

U bent bij de Dakspecialist Brabant aan het juiste adres voor het repareren, vervangen of nieuw plaatsen van alle soorten dakbedekking op platte en hellende daken. Een kunststof dakbedekking is milieuvriendelijker dan een bitumen dakbedekking, dat duurzaam waterdicht is, goed hecht en eenvoudig kan worden verwerkt. Als dakspecialist plaatsen wij tevens onderhoudsvrije en duurzame EPDM dakbedekking van synthetische rubberfolie, dat wel vijftig jaar meegaat. Wij leggen nieuwe dakpannen en verzorgen het zinkwerk bij beschadiging of slijtage door de weersomstandigheden. U kunt onze hulp ook inroepen voor nieuwe kilgoten of regenpijpen, het vernieuwen van lood in dakkapel of schoorsteen, of het repareren of vervangen van de dakgoot.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakdekker Helmond ook voor daklekkage

Storm, vrieskou en pittige regenbuien zijn niet bepaald de beste vrienden van daken. Meer dan eens zijn ze er de oorzaak van dat u te maken krijgt met een daklekkage. Om te voorkomen dat u binnen in uw woning of bedrijfspand onnodige schade oploopt als gevolg van de weersinvloeden, staan we dag en nacht voor u klaar om de overlast van lekkages aan uw dak te verhelpen. We zijn pas tevreden als u er weer droog bijzit.

Dakbedekking

Of u nu kiest voor een bitumineuze dakbedekking of een EPDM rubberlaag, wij zorgen ervoor dat de klus vakkundig geklaard wordt. In nauw overleg met u maken we graag vrijblijvend een plan van aanpak en informeren we u over de verschillende mogelijkheden van het professioneel laten bedekken van uw dak. Daarbij houden we op verschillende fronten rekening met de inhoud van uw portemonnee. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw dak tevens te laten voorzien van een extra isolatielaag. Dit zorgt er weliswaar voor dat het totale kostenplaatje van de klus iets hoger uit zal vallen, maar zorgt er daarentegen ook voor dat de jaarlijkse energierekening aanmerkelijk lager uitpakt. Hierdoor verdient u de extra gemaakte kosten reeds binnen enkele jaren terug.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 040-8700207, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

Voor elk probleem met uw dak een oplossing

Dakdekker in Helmond nodig? Dakspecialist Brabant beseft als geen ander dat het dak een van de voornaamste onderdelen van uw woning of bedrijfsruimte is. Uw dak en uw bezittingen moeten altijd maximaal beschermd zijn tegen weersinvloeden en andere malheur. Als erkende, professionele dakdekker hebben wij de expertise en ervaring in lekkages en reparaties van allerlei daktypen, het isoleren van uw dak, het vervangen van verschillende soorten dakbedekkingen en het repareren en plaatsen van shingles, dakdoorvoeren, hemelwaterafvoeren en lichtkoepels. Ook voor een mooie dakkapel of dakraam, lood- en zinkwerk en een onderhoudscontract op maat bent u bij hét allround dakdekkersbedrijf aan het juiste adres.

WhatsApp WhatsApp ons