Dakdekker in Hedel

Wilt u uw bitumen dakbedekking laten vervangen of nieuwe dakpannen op uw woning? Dakspecialist Brabant is dé dakdekker in Hedel voor deze professionele dakwerkzaamheden, Als VCA-gecertificeerd bedrijf zijn wij u van dienst met het leggen, repareren en onderhouden van bitumen daken en dakpannen. Daarnaast zorgen wij er met een dakisolatie voor dat u jaarlijks honderden euro’s op uw energierekening bespaart. Schakel onze 24-uursservice in als u last heeft van daklekkage of ernstige stormschade. Heeft het minder haast, maar moet er wel wat aan uw dak gebeuren? Vraag een offerte aan voor een van onze diensten.

Dakdekker Hedel

Aanleg, reparatie en onderhoud van bitumen dak

Dakspecialist Brabant is de allround dakdekker in Hedel. Wij houden uw platte dak waterdicht met de aanleg en reparatie van een bitumen dakbedekking. Bitumen is sterk, uv-bestendig en vraagt weinig onderhoud. Het hecht bovendien goed en is gemakkelijk te verwerken. Uw dak kan er hierna weer 10 tot 15 jaar tegen. Als u kiest voor periodiek onderhoud door onze ervaren specialisten, verlengt u de levensduur van uw dakbedekking. Wij bieden voordelige onderhoudscontracten op maat aan, U houdt daklekkage buiten de deur en voorkomt grote dakschades. Met een onderhoudsabonnement hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat uw verzekeraar niet uitkeert bij een eventuele dakschade.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakdekker in Hedel legt nieuw pannendak of vervangt uw dakpannen

U kunt de dakdekker in Hedel inschakelen voor het leggen van een nieuw pannendak of het vervangen van gebarsten of poreuze dakpannen en nokvorsten. Dakspecialist Brabant maakt uw hellende dak weer wind- en waterdicht. Hoogwaardige keramische dakpannen gaan wel 50 jaar mee. U kunt ook kiezen voor voordelige betonnen pannen die een gemiddelde levensduur van 30 jaar hebben. De dakpannen zijn bestand tegen wisselende en extreme weersomstandigheden. Wij zorgen ook voor reiniging en coaten van uw pannendak, zodat uw dak zijn mooie uitstraling behoudt.

Milieuwinst én financiële winst bij dakisolatie

Wilt u milieuwinst en financiële winst behalen? Uw dakdekker in Hedel zorgt voor dakisolatie met een brandvertragende, thermische en waterafstotende laag. Wij kunnen u informeren over hoeveel u jaarlijks bespaart bij het isoleren van een schuin dak en u adviseren over de beste oplossing. Wij zijn uw partner bij de aanleg, reparatie en onderhoud van hemelwaterafvoeren, schoorstenen, schoorsteenkappen, dakkapellen en lichtkoepels. Dakspecialist Brabant verricht een deskundige dakinspectie en geeft 10 jaar garantie op de geleverde producten en diensten. Neem contact op met de dakdekker in Hedel voor een droog en tochtvrij dak.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 073-8700163, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons