Dakdekker in Gilze

Is uw platte of hellende dak aan vervanging of reparatie toe? Of heeft u direct hulp nodig bij een daklekkage of dakprobleem door een hevige storm? Dakspecialist Brabant is de professionele dakdekker in Gilze die alles afweet van verschillende soorten daken en dakbedekkingen. Naast het plaatsen van bitumen dakbedekkingen, pannendaken en nokvorsten verrichten onze VCA-gecertifieerde dakdekkers uiteenlopende werkzaamheden aan hemelwaterafvoeren, dakkapellen, lichtkoepels, schoorsteenkappen en schoorstenen. Onze specialisten hebben oog voor detail. Uw dak wordt netjes opgeleverd, met een strakke afwerking. Bekijk onze projecten en maak een afspraak.

Dakdekker Gilze

Voorkom dakproblemen met een tijdige, gratis dakinspectie

Vele mensen merken pas dat vervanging of reparatie van het dak noodzakelijk is als er lekkage optreedt. Dan is het eigenlijk al te laat. U voorkomt problemen met een deskundige, gratis dakinspectie door de erkende dakdekker in Gilze. Door de nauwkeurige controle van de staat van uw dak, komt u te weten of er sprake is van (aanstaande) lekkage, beschadiging, achterstallig onderhoud of ernstige slijtage. U krijgt een offerte op maat als er herstel- of vervangingswerkzaamheden nodig zijn. Wij bekijken de dakconstructie, de opbouw en het zinkwerk. Indien noodzakelijk wordt dit hersteld, net zoals de dakgoten, regenpijpen, kilgoten en het lood bij de schoorsteen of dakkapel.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakdekker in Gilze legt, repareert en onderhoudt uw bitumen dak

De meeste platte daken zijn voorzien van een bitumen dakbedekking. Het materiaal heeft vele positieve eigenschappen. Bitumen is waterdicht, sterk, hecht uitstekend en is eenvoudig te verwerken. Bitumen heeft een hoge treksterkte, waardoor het uitstekend bestand is tegen spanningen. Het brandwerende materiaal kan goed tegen temperatuurschommelingen en hagel. Uw bitumen dakbedekking gaat 10 tot 15 jaar mee. Met periodiek onderhoud door de dakdekker in Gilze kunt u nog langer genieten van uw bitumen dak. U houdt grote dakschades buiten de deur. Een onderhoudsabonnement biedt tevens een groot voordeel bij een besluit over een eventuele schade-uitkering door uw verzekeraar.

Uw partner bij leggen pannendak en plaatsen dakisolatie

Heeft u gebroken of verschoven dakpannen? Of wilt u een nieuw pannendak? Dakspecialist Brabant legt als dakdekker in Gilze dakpannen in alle modellen en kleuren. Keramische dakpannen van gebakken klei zijn kwaliteit zeer goed en gaan gemiddeld 50 jaar mee. Betonnen dakpannen zijn voordeliger en hebben een gemiddelde levensduur van 30 jaar. Wij verzorgen ook een dakisolatie om vele honderden euro’s op uw energierekening te besparen. Vraag nu een offerte aan voor onze dakdekkerswerkzaamheden of bel direct onze 24-uursservice bij een acuut dakprobleem.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 013-8700234, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons