Dakdekker Geldrop

Wat voor soort dakbedekking nu ook zoekt, Dakspecialist Brabant staat graag voor u klaar. Of het nu gaat om het bedekken van uw dak met EPDM, bitumen, kunstof of natuurlijk dakpannen, wij als allround bedrijf draaien onze hand er niet voor om. Wij werken al heel wat jaren als professioneel dakdekker, en hebben daarbij een schat aan ervaring op gedaan, zodat wij u steeds op een perfecte manier kunnen helpen.

Dakdekker Geldrop

Dakrenovatie nodig, wij staan voor u klaar

Mocht u erover nadenken om uw dak te laten renoveren doordat uw huis al wat ouder wordt, wij vertellen u graag wat in uw specifieke geval de mogelijkheden zijn. Het maakt daarbij niet uit of u een plat dak heeft, of een pannendak, wij bieden overal de juiste oplossing voor. Mocht u meteen informatie willen over het laten isoleren van uw dak, dan vertellen wij u daar uiteraard graag alles over.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Niets is zo vervelend als daklekkage

Heeft u schade aan uw dak, of is er ergens iets gaan lekken? Wacht dan niet langer, maar laat het ons direct weten zodat wij het voor u in orde kunnen maken. Ook al lijkt de schade nu beperkt, doordat er tijdens een harde wind maar een paar dakpannen van uw dak gewaaid zijn, toch is het belangrijk hier wel een expert naar te laten kijken. Wij doen dat graag voor u om te bekijken of er eventueel iets aan gedaan moet worden, zodat u in een later stadium geen onverwachte lekkages zullen zijn.

image01

Welke dakbedekking is geschikt voor uw dak?

Er zijn daken in heel veel verschillende soorten en maten, waarvoor geldt dat er voor bepaalde daken vaak voor dezelfde bedekking gekozen wordt. Wanneer u een hellend dak heeft, is de meest voor de hand liggende keuze om te gaan voor dakpannen. Voor platte daken wordt veelal gekozen uit EPDM, Bitumen of een kunststof bedekking.

Door onze jarenlange en allround ervaring in en rondom Geldrop, adviseren wij u graag wat in uw specifieke geval de beste optie is. Mocht u vragen hebben dan beantwoorden wij die graag voor u.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 040-8700207, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons