Dakdekker Etten Leur

Zoekt u een professionele en goede dakdekker in de omgeving van Etten-Leur, zoek dan niet verder. Bij Dakspecialist Brabant bieden wij elke dienst aan die past binnen het onderhoud van uw dak. Onze dakdekkers zijn zeer deskundig en professioneel wanneer het aankomt op het dak. Voor al het werk dat verricht kan worden heeft Dakspecialist Brabant namelijk de oplossing. Onze dakdekkers verrichten werkzaamheden van dakrenovatie tot het verhelpen van lekkage en van isolering tot noodreparaties aan uw dak.

Dakdekker Etten Leur

Dakrenovatie

Wanneer uw dak toe is aan een dakrenovatie, dan kunnen de vakmensen van Dakspecialist Brabant in Etten-Leur deze volledig voor uitvoeren. Bij een renovatie kunnen er veel zaken vervangen of vernieuwd worden aan het dak. De dakdekker kan een vervanging plaats laten vinden van onderdelen aan het dak of een opknapbeurt geven. Vervangingen die uitgevoerd kunnen worden door de dakdekkers van Dakspecialist Brabant zijn onder andere isolaties, het vervangen van dakpannen, het plaatsen van dakramen en het plaatsen van een dakkapel.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Daklekkage

U wilt graag dat uw dak goed oogt, maar ondanks een goede aanblik kan er onder het dak veel mis zijn. Door de regenval in Etten-Leur hebben daken geregeld te maken met daklekkage. Dakgoten kunnen verstopt raken of kapot zijn en dit heeft vaak tot gevolg dat er sprake is van daklekkage. Dakspecialist Brabant kan lekkages eenvoudig en snel verhelpen.

image01

Soorten dakbedekking

Bij de bedekking van uw dak zijn er verschillende soorten dakbedekking. Voor platte daken zijn er twee soorten rubber. EPDM is een synthetisch rubber dakbedekking dat veelal wordt gebruikt voor platte daken. Een andere optie voor uw platte dak is bitumen. Dit materiaal bestaat ook uit synthetisch geproduceerd rubber. Geeft u liever de voorkeur om het dak te bedekken met ander materiaal, dan is dit in Etten-Leur mogelijk bij Dakspecialist Brabant. Wij bieden naast rubber ook kunststof dakbedekking en voor de meeste mensen de bekendste optie, dakpannen, aan.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 076-8700203, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons