Dakdekker Eindhoven: de expert in daken

Dakdekker Eindhoven nodig? Wilt u een nieuw dak laten leggen, uw dak isoleren of heeft u te maken met problemen met uw dak? Dan bent u bij dakspecialist Brabant op het goede adres. Wij zijn uw dakdekker in Eindhoven en met onze jarenlange ervaring en professionele medewerkers zorgen wij binnen korte tijd dat uw dak in nieuwstaat verkeerd. Wij werken met de nieuwste technieken en de beste materialen om er voor te zorgen dat uw dak lange tijd mee kan.

Dakdekker Eindhoven

De dakdekker Eindhoven ook voor Daklekkage

Deklekkage kan ontstaan als gevolg van een slechte afwerking maar ook als stormschade. Een deklekkage is erg vervelend en vereist een snelle en efficiënte oplossing. Wanneer een deklekkage lang aanhoudt, kan er schade ontstaan aan uw dakconstructie, uw muren en uw plafonds. Ook ontstaan er vochtige plekken waar de schimmels snel zullen opkomen. Deze schimmels zullen in de meeste gevallen slecht zijn voor uw gezondheid waardoor het belangrijk is dat u meteen contact opneemt. Onze vakmannen staan altijd klaar voor u.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakrenovatie

Wanneer u grote schade of slijtage aan uw dak heeft is een dakrenovatie onvermijdelijk. Van tijd tot tijd krijgen alle daken problemen als lekkages, kapot loodwerk of vervuiling. Door middel van een dakrenovatie verlengt u de levensduur van het dak en voorkomt u ernstige lekkages en andere schade. Als bijkomend voordeel is een renovatie in bijna alle gevallen kostenbesparend!

image01

Bel direct bij daklekkage

Er zijn verschillende soorten dakbedekkingen waarvan niet elke soort geschikt is voor uw woning. Zo zullen platte daken een andere bedekking nodig hebben dan hellende daken. Bent u op zoek naar een nieuwe dakbedekking in regio Eindhoven, dan helpt een van onze gecertificeerde specialisten u graag verder. Voor vrijwel iedere dakbedekking kunt u bij ons terecht. We hebben jarenlange ervaring in het leggen van EPDM, bitumen, kunststof en dakpannen en kunnen u zo vertellen welke bedekking het beste bij uw situatie past.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 040-8700207, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

Een nauwkeurige dakinspectie of reparatie

Is uw platte of hellende dak lek, deels ingestort of beschadigd door grote boomtakken? De dakdekker in Eindhoven laat u niet in de kou staan of in de regen zitten en komt direct in actie. Dankzij onze professionele 24/7 service wordt uw dakprobleem snel en vakkundig opgelost. Dakspecialist Brabant is als VCA-gediplomeerd bedrijf uw adres voor aanleg, reparatie of periodiek onderhoud van uw dak, goot, schoorsteen of nokvorst. Onze vakbekwame, ervaren specialisten verrichten een nauwkeurige dakinspectie en adviseren u op maat over de beste dakbedekkingssoort en de dakwerkzaamheden. Het dak van uw woning, winkel, kantoor, garage of bedrijfshal blijft in goede staat.

WhatsApp WhatsApp ons