Dakdekker in Drunen

Wilt u genieten van een droge en tochtvrije woning, garage, schuur, carport of bedrijfspand? Dakspecialist Brabant is bij acute dakproblemen als lekkage of stormschade snel ter plaatse. U belt gewoon naar onze 24-uursservice. U kunt bij de dakdekker in Drunen terecht voor uiteenlopende dakwerkzaamheden. Van het leggen, repareren of onderhouden van een bitumen dakbedekking of pannendak tot het aanbrengen van zinkwerk, dakisolatie en onderhoud aan schoorsteenkappen en schoorstenen. Ook voor reiniging en coaten van uw pannendak bent u bij ons aan het juiste adres. Bel direct (073-8700163 ) of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Dakdekker Drunen

Keuze uit twee soorten bitumen dakbedekking

Een bitumen dakbedekking is de meest toegepaste bedekking op platte daken. Dat is gezien de vele voordelen logisch. Bitumen is als aardolieproduct krachtig, duurzaam, waterdicht en betaalbaar. Het materiaal is uv-bestendig, hecht goed en is eenvoudig te verwerken. Bitumen is uitstekend bestand tegen wisselende weersomstandigheden. Als dakdekker in Drunen gebruiken wij twee bitumensoorten, die zeker 10 tot 15 jaar meegaan. Zelfs langer, als u periodiek onderhoud door Dakspecialist Brabant laat uitvoeren. APP bitumen (Atactisch PolyPropyleen), dakbedekking waar elastische kunststof in is verwerkt. SBS bitumen (Styreen Butadieen Styreen), dakbedekking met kunstmatig gefabriceerd rubber erin.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakdekker in Drunen legt alle modellen en kleuren dakpannen

Voor een hellend dak zijn dakpannen de meest gekozen bescherming. Al eeuwenlang worden er keramische dakpannen gebruikt, gemaakt door klei op hoge temperatuur te bakken. De dakdekker in Drunen legt elke vorm en kleur dakpan. Keramische dakpannen hebben een gemiddelde levensduur van 50 jaar. Betonnen dakpannen bestaan uit uitgehard cement. Ze zijn voordelig en gaan over het algemeen wat minder lang (30 jaar) mee. U kunt nóg langer genieten van de kwaliteit en uitstraling van uw pannendak door het afsluiten van een voordelig onderhoudscontract. Aantasting door mossen, algen, vogeluitwerpselen en kalkaanslag krijgen hierdoor geen kans.

Een gratis dakinspectie om de staat van uw dak te analyseren

Behoud van uw dak begint met een deskundige gratis dakinspectie door uw dakdekker in Drunen. Wij doen dit op een dag en tijdstip dat u het beste schikt. U komt te weten of uw dak mogelijk lekt, beschadigd is, achterstallig onderhoud vertoont of aan het einde van zijn levensduur is. U kunt jaarlijks fors geld besparen met een dakisolatie. Uw energielast gaat met honderden euro’s omlaag, uw woningwaarde gaat omhoog. Dakspecialist Brabant werkt als ervaren, VCA-gecertificeerd bedrijf altijd op het hoogste niveau. Lees de klantenwaarderingen in ons gastenboek en ervaar het zelf.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 073-8700163 , e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons