Dakdekker Den Bosch: de expert in daken

Heeft u een dakdekker in Den Bosch nodig? Voor een lekkend dak, stormschade of een nieuwe dakbedekking vanwege slijtage? Neem contact op met Dakspecialist Brabant. U kunt rekenen op een vlotte, deskundige en betaalbare dakreparatie of renovatie. Voor spoed hebben wij een 24-uursservice bij werkzaamheden aan uw dak. Wij verzorgen een grondige dakinspectie vooraf inclusief foto’s, om de staat van uw dak vast te stellen en een offerte op maat te maken. De dakdekker in de buurt van Den Bosch is tevens uw betrouwbare partner bij dakisolatie, dakonderhoud en het plaatsen van een nieuw dak, dakraam of dakkapel. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Dakdekker Den Bosch

De dakdekker Den Bosch: voor dakrenovatie en onderhoud

De dakdekker Den Bosch is gespecialiseerd in dakrenovatie en onderhoud. Van het reinigen en coaten van gevels en daken tot het impregneren van muren ter extra bescherming tegen schimmel, vlekken, vorst, water, mos en algen. Van het renoveren van ingescheurde nokvorsten tot het voegen van uw schoorsteen bij lekkage of achterstallig onderhoud of plaatsing van een schoorsteenkap ter bescherming tegen rook en gassen, regeninslag en vogels. Het zinkwerk is onderhevig aan slijtage en beschadiging. Dakspecialist brabant herstelt, vervangt en plaatst zinken, koperen en kunststof dakgoten, kilgoten en regenpijpen, evenals het vernieuwen van lood in de dakkapel of schoorsteen.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Expertise van alle soorten dakbedekkingen

De dakdekker Den Bosch staat voor kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid. Als VCA-gediplomeerd bedrijf hebben wij de expertise en ervaring met alle soorten dakbedekking op hellende en platte daken. Kies voor het gemak, de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van een kunststof of EPDM dakbedekking van synthetische rubberfolie, met een lange levensduur. Een bitumen dakbedekking is perfect voor een plat dak, dankzij de waterdichtheid, uitstekende hechting en gemakkelijke verwerking. Dakspecialist Brabant heeft ervoor gekozen de werkzaamheden aan uw dak niet door heel nederland uit te voeren maar slechts in Brabant. Zo heeft u altijd een dakdekker uit de buurt!

image01

Bel direct bij daklekkage

Bij lekkageschade staat de dakdekker uit Den Bosch paraat met een 24-uursservice. Wij verhelpen uw probleem direct, bij bijvoorbeeld stormschade of waterschade. Voor een exacte bepaling van de staat van het dak en een offerte op maat verrichten wij een deskundige dakinspectie. Ter preventie kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten. U weet dan ook zeker dat de verzekering bij schade uitkeert.

Direct contact voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek? U kunt ons bellen 073 2050 746, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 073-8700163, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

Altijd een hoge kwaliteit

Bent u toe aan een nieuw dak van uw woning, kantoor of bedrijfsruimte, of vraagt uw dak om een deskundige reparatie of renovatie? Dakspecialist Brabant is uw hulplijn in tijden van nood. Onze dakdekkers komen meteen in actie bij dakproblemen door lekkage, achterstallig onderhoud of extreme weersomstandigheden. Voorkomen is beter dan genezen. Sluit een onderhoudscontract op maat af en u bent verlost van alle zorgen. Uw dak blijft van hoge kwaliteit en blijft bestand tegen verval en alle onheil van buitenaf. Onze ervaren dakdekkers kunnen op korte termijn langskomen voor een grondige dakinspectie om maatregelen op maat te nemen.

WhatsApp WhatsApp ons