Dakdekker in Sint-Michielsgestel

Uw schuine of platte dak staat dagelijks bloot aan wisselende weersomstandigheden en ander van buiten komend onheil als luchtverontreiniging, afgebroken takken of mos- en algenvorming. Oude dakpannen gaan op den duur scheuren, afbrokkelen en ze worden poreus. Een bitumen dak gaat aan het einde van zijn levensduur scheuren en opbollen, met grote kans op daklekkage en bijkomende waterschade. Geen paniek, uw dakdekker in Sint-Michielsgestel heeft een 24-uursservice, waar u uw ernstige dakschade kunt melden. Dankzij onze spoeddienst wordt grote gevolgschade voorkomen en blijven hoge herstel- en reparatiekosten buiten beeld.

Dakdekker Sint-Michielsgestel

Bitumen dakbedekking of pannendak combineren met dakisolatie

Dakspecialist Brabant is als ervaren, VCA-gecertificeerde dakdekker in Sint-Michielsgestel al meer dan tien jaar actief met dakvernieuwing, dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. Wij leggen dagelijks bitumen dakbedekking bij particulieren en bedrijven. Dit sterke en duurzame materiaal is waterdicht, uv-bestendig en onderhoudsarm. U geniet 10 tot 15 jaar van uw nieuwe dakbedekking en meestal nog langer als u een voordelig onderhoudsabonnement afsluit.

Ook een pannendak heeft door de jaren te leiden. Wij voorkomen verzakkingen en daklekkage met het vervangen of vernieuwen van betonnen of keramieken dakpannen op schuine daken. Er is een ruime keuze in modellen en kleuren, passend bij uw woonstijl. Afhankelijk van de soort, heeft u 30 tot 50 jaar plezier van uw pannendak. Combineer het pannendak met dakisolatie voor een lagere energielast en meer wooncomfort.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakdekker in Sint-Michielsgestel: van nokvorsten renovatie tot dakgoot vernieuwen

Dakschade is in vele gevallen te voorkomen. De dakdekker in Sint-Michielsgestel verzorgt een gratis dakinspectie voor een actuele staat van uw dak. Wij hebben een scherp oog voor vervuiling, beschadigingen, verzakkingen en scheurvorming. Kleine gebreken aan het dak worden tijdens de onderhoudswerkzaamheden hersteld. Voor grotere klussen als een nokvorsten renovatie of dakgoot vernieuwen wordt een maatofferte uitgebracht. Wij zijn tevens gespecialiseerd in zinkwerk, het vervangen van lood bij de schoorsteen en dakkapel en het plaatsen van schoorsteenkappen.

Reinigen, coaten en impregneren voor een prachtig exterieur van uw woning

Een dak met een zo lang mogelijke levensduur, dat er zo mooi mogelijk uitziet. Dat is natuurlijk uw grootste wens. Dit komt met reinigen en coaten van uw dak voor elkaar. In combinatie met uw gevel impregneren, wordt het exterieur van uw woning een prachtig visitekaartje. Bent u benieuwd naar de diensten van uw dakdekker in Sint-Michielsgestel? Bekijk de projecten waar wij aan hebben gewerkt en lees de ervaringen van onze klanten.  Neem contact op en u krijgt antwoord op al uw vragen of verzoeken.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 073-8700163, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons