Dakdekker in Raamsdonkveer

Moet uw dak door een beschadiging worden gerepareerd, of is uw dak aan het einde van zijn levensduur en moet het worden vernieuwd? Heeft u te kampen met een daklekkage of stormschade aan uw dak? De VCA-gecertificeerde, ervaren dakdekker in Raamsdonkveer staat in alle gevallen voor u klaar met snelle en deskundige hulp. Dakspecialist Brabant verricht allerhande dakwerkzaamheden op het hoogste niveau. Wij zijn gespecialiseerd in dakpannen en bitumen dakbedekking, evenals in dakrenovatie en dakonderhoud. Wij komen binnen 24 uur langs voor een spoedreparatie aan het dak of op afspraak bij geplande dakwerkzaamheden.

Dakdekker Raamsdonkveer

Langere levensduur pannendak of bitumen dak met een onderhoudscontract

De dakdekker in Raamsdonkveer is dagelijks actief op schuine daken en platte daken. Wij zijn expert in het leggen of vervangen van betonnen of keramische dakpannen, die op den duur scheuren, breken en poreus worden. Betonnen dakpannen gaan zeker 30 jaar mee, keramische dakpannen gemiddeld 50 jaar. Vaak nog langer bij periodiek dakonderhoud. Dakspecialist Brabant heeft verschillende onderhoudsabonnementen om dakproblemen en bijkomende hoge kosten voor te zijn.

Een plat dak krijgt heel wat te verduren. Van regen, hagel, sneeuw, vorst en hitte tot stormen en afgebroken takken. Bitumen is ideaal om uw platte dak wind- en waterdicht te maken. Het materiaal is sterk, duurzaam, uv-bestendig en onderhoudsarm. Een bitumen dak is bovendien eenvoudig te realiseren. Een dakvernieuwing of dakrenovatie kan goed worden gecombineerd met dakisolatie. Het wooncomfort gaat omhoog en de maandelijkse energierekening flink omlaag.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakdekker in Raamsdonkveer geeft tien jaar garantie op werkzaamheden

De dakdekker in Raamsdonkveer kan bij een gratis dakinspectie beoordelen of uw dak achterstallig onderhoud heeft, slijtage vertoont of beschadigd is. Mogelijk is nokvorsten renovatie noodzakelijk, de dakgoot vernieuwen of het vervangen van het lood bij de dakkapel of de schoorsteen. Ook het zinkwerk wordt niet vergeten. Dakspecialist Brabant geeft 10 jaar garantie op alle geleverde producten en werkzaamheden.

Reinigen en coaten van uw dak en impregneren van uw gevel

De dakdekker in Raamsdonkveer denkt met u mee en ontzorgt u volledig. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een vergaande service. Het reinigen en coaten van uw dak zit in ons brede dienstenpakket. De levensduur van uw dak wordt verlengd én uw dak krijgt een mooie uitstraling. Wij kunnen de gevel impregneren, om schimmelvorming, witte vlekken door zoutuitslag, vorstschade, een mindere isolatie en mos- en algenvorming te voorkomen.

Geïnteresseerd in onze dakdekkersdiensten? Stel uw vragen of plaats uw verzoeken. Wij staan voor u klaar.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 013-8700234, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons