U kunt terecht voor elk probleem met uw dak of gewoon voor een grondige inspectie!

Zoekt u een vakkundige en voordelige dakdekker in Kaatsheuvel voor een grote of kleine dakklus? Dakspecialist Brabant is uw betrouwbare partner voor uiteenlopende dakwerkzaamheden. Denk aan het leggen van pannendaken en bitumen daken, dakrenovaties of het aanbrengen van dakisolatie. Of het verhelpen van een daklekkage, een dakgoot vernieuwen of nokvorsten renovatie. De dakdekkers van Dakspecialist Brabant zijn VCA-gediplomeerd, ervaren en ze werken met de beste materialen. U kunt bij ons terecht voor spoedhulp bij een acuut dakprobleem of een geplande dakvernieuwing, dakreparatie of dakrenovatie.

Dakdekker Kaatsheuvel

Dakpannen op schuine daken en een bitumen dakbedekking op platte daken

Dakspecialist Brabant is als dakdekker in Kaatsheuvel van alle markten thuis. Wij zorgen voor betonnen of keramische dakpannen op schuine daken.  Met een pannendak bent u – afhankelijk van de materiaalkeuze – voor tientallen jaren onder de pannen. U hebt de keuze uit vele soorten dakpannen, van verschillend model en kleur. Net wat bij uw smaak en woonstijl past.

Een duurzame, bitumen dakbedekking is sterk, uv-bestendig, waterdicht en onderhoudsarm. Het is de perfecte dakbedekking voor platte daken. Wij garanderen dat uw dak minstens 10 tot 15 jaar meegaat.  De levensduur van uw dak wordt nog verlengd met een periodiek onderhoudscontract. Vervelende dakproblemen worden hierdoor vroegtijdig in de kiem gesmoord en bijkomende hoge reparatie- of vervangingskosten worden voorkomen.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Deskundige, gratis dakinspectie door de dakdekker in Kaatsheuvel

Met een deskundige, gratis dakinspectie door dé dakdekker in Kaatsheuvel weet u snel wat de staat van uw dak is. Eventuele dakproblemen worden door ons snel opgespoord en verholpen. De oorzaak van een daklekkage of dakbeschadiging wordt gevonden. Op basis van een maatofferte worden de noodzakelijke herstel- en vervangingswerkzaamheden uitgevoerd.  Dat kan herstel of vervanging van kapotte, verschoven of poreuze  dakpannen of gescheurd bitumen zijn.  Of voeg- en loodwerk aan de schoorsteen, dakgoten vernieuwen, nokvorsten renoveren of gebrekkig zinkwerk vervangen.

Snelle hulp bij stormschade en waterschade

De dakdekker in Kaatsheuvel  komt zo snel mogelijk naar u toe bij een dakbeschadiging door stormschade, met bijkomende waterschade. Als u een onderhoudsabonnement bij ons hebt, kunt u ons schaderapport zo doorsturen naar uw verzekeraar.  Regelmatig dakonderhoud en dakrenovatie zijn van belang voor duurzaam behoud van uw dak. Het dak wordt op den duur namelijk aangetast door de wisselende weersomstandigheden, mosvorming, algen, vogeluitwerpselen en kalkaanslag. Met reinigen en coaten  krijgt uw dak weer een mooie uitstraling.

Bekijk onze projecten en lees de ervaringen van onze klanten. Maak uw vragen of verzoeken voor uw specifieke dakwerkzaamheden kenbaar.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 013-8700234, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons