Dakdekker in Helvoirt

Een goede, betrouwbare en betaalbare dakdekker in Helvoirt komt op vele momenten als geroepen. Bijvoorbeeld als u last heeft van daklekkage door ouderdom of achterstallig onderhoud van het dak, of problemen ondervindt van een dakbeschadiging na een zware storm. Dakspecialist Brabant heeft als ervaren, VCA-gecertificeerd bedrijf alle kennis, kunde en materialen in huis om elk dakprobleem te tackelen. Wij bieden een 24-uursservice bij acute dakproblemen met eventuele waterschade. Voor het nieuw leggen, repareren of renoveren van een pannendak of bitumen dak en toebehoren maken wij een afspraak op een moment dat u het beste uitkomt.

Dakdekker Helvoirt

Gratis dakinspectie en voordelig onderhoudscontract om dakproblemen vóór te zijn

Dakspecialist Brabant zorgt er als dakdekker in Helvoirt voor dat uw platte of schuine dak bestand is en blijft tegen regen, hagel, sneeuw, kou en aantasting door mossen, algen, vogeluitwerpselen en kalkaanslag. Wij brengen de staat van uw dak in kaart met een vakkundige, gratis dakinspectie. Op basis van een maatofferte worden noodzakelijke herstel- of vervangingswerkzaamheden uitgevoerd.

Als u een onderhoudscontract voor periodiek onderhoud afsluit, houdt u vervelende dakproblemen buiten de deur. Eventuele beschadigingen worden vroegtijdig gezien, zodat hoge reparatiekosten van het dak worden voorkomen.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakdekker in Helvoirt, specialist in pannendaken en bitumen daken

Als ervaren dakdekker in Helvoirt, zijn wij gespecialiseerd in pannendaken en bitumen daken, daklekkages en dakrenovaties. Betonnen of keramische dakpannen op een schuin dak gaan respectievelijk 30 of 50 jaar mee. Wij leggen een nieuw pannendak, vervangen kapotte dakpannen, herstellen verschoven dakpannen én wij reinigen en coaten uw dak voor een langere levensduur.

Een sterke, bitumen dakbedekking maakt uw platte dak weer jarenlang waterdicht, vrij van onderhoud en uv-bestendig. Het is een ideale dakbedekking voor schuren, garages, carports, dakkapellen, veranda’s, uitbouwtjes, winkels en bedrijfspanden. Desgewenst combineren wij de dakwerkzaamheden met een effectieve dakisolatie. U bespaart hierdoor jaarlijks honderden euro’s op uw energierekening en u woont of werkt een stuk comfortabel.

Dakgoot vernieuwen, nokvorsten renovatie, zinkwerk en schoorsteenwerk

Lekt uw dakgoot of zijn er stukken van uw nokvorsten afgebrokkeld? Schakel de erkende dakdekker in Helvoirt in voor dakgoot vernieuwen of nokvorsten renovatie. Wij doen nog veel meer, zoals het toepassen van zinkwerk in dak- en gootconstructies. Vergeet uw schoorsteen niet qua onderhoud of lood vernieuwen. Dit voorkomt een vervelende lekkage. Een schoorsteenkap trekt rook en gassen uit het rookkanaal en het weerhoudt vogels een nest te bouwen. Heeft u vragen of verzoeken? Neem contact op en wij komen in actie.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 073-8700163, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons