Dakdekker in Cromvoirt

Bent u toe aan een nieuw pannendak of bitumen dak? Is uw dak vanwege ouderdom of achterstallig onderhoud toe aan een dakrenovatie? Dakspecialist Brabant legt als dé dakdekker in Cromvoirt een dakbedekking op allerhande hellende en platte daken. Vocht en koude blijven buiten. Heeft u al last van daklekkage? Geen nood. Dankzij onze 24-uursservice zijn uw dakproblemen binnen korte tijd verholpen. Ook voor zinkwerk, dakonderhoud en dakisolatie bent u bij de erkende dakdekker aan het goede adres.

Dakdekker Cromvoirt

Goed inzicht in de staat van uw dak door deskundige, gratis dakinspectie

Wat voor dakwerkzaamheden er ook wenselijk of noodzakelijk zijn, uw dakdekker in Cromvoirt zorgt allereerst met een deskundige, gratis dakinspectie dat u een goed inzicht in de staat van uw dak heeft. U komt snel aan de weet of uw pannendak of bitumen dak lekt, beschadigd is, achterstallig onderhoud vertoont of aan het einde van zijn levensduur is. Wij verzorgen vervolgens een offerte op maat over de noodzakelijke herstel- of vervangingswerkzaamheden.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Uw dakdekker in Cromvoirt verhelpt alle problemen op platte en schuine daken

Met een jaarlijkse dakinspectie en periodiek dakonderhoud voorkomt u grote problemen aan het dak van uw woning, kantoor, bedrijfshal, garage, carport, serre of dakkapel. Sluit bij uw dakdekker in Cromvoirt een onderhoudscontract op maat af om de levensduur van uw dak te verlengen en hoge reparatie- of vervangingskosten te voorkomen. Met een onderhoudsabonnement heeft u bovendien de garantie dat uw verzekeraar bij een schade uitkeert. Met een dakinspectie en dakonderhoud op platte daken en schuine daken voorkomen of verhelpen wij problemen als:

  • Daklekkage door gescheurd bitumen, kapotte of verschoven pannen of gebroken nokvorsten, met een nokvorsten reparatie als oplossing.
  • Een lekkende dakgoot die wordt verholpen met dakgoot vernieuwen.
  • Aantasting van dakpannen door mos, vuil of algen.
  • Verrotting van houtwerk, met verzakking van uw dak tot gevolg.
  • Vocht en schimmel op uw binnenmuren.

Jarenlang plezier van nieuwe dakpannen of bitumen dakbedekking

Dakspecialist Brabant legt als uw dakdekker in Cromvoirt keramische of betonnen dakpannen in allerlei soorten, modellen en kleuren. Afhankelijk van uw keuze, heeft u hier minstens 30 tot 50 jaar plezier van. Een nieuwe, krachtige bitumen dakbedekking zorgt ervoor dat uw dak weer voor vele jaren waterdicht, uv-bestendig en onderhoudsarm wordt.

Onze gecertificeerde medewerkers zijn van alle markten thuis. Van het herstellen van voeg- en loodwerk bij de schoorsteen of het plaatsen van een schoorsteenkap tot het impregneren, reinigen en coaten van het dak. Informeer naar de mogelijkheden van een hoogwaardig dak.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 073-8700163, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons